Villa Asker. Illustrasjon: A-labVilla Asker. Illustrasjon: A-lab

M2 Entreprenør bygger Villa Asker

M2 Entreprenør har inngått en avtale med Kirkeveien 185 AS om å bygge boligprosjektet Villa Asker.

Det skriver M2 Entreprenør i en pressemelding mandag.

Villa Asker er utviklet av Elementum og Kittelsen Eiendom i samarbeid med arkitektfirmaet A-lab. De 22 leilighetene fordeler seg på fire etasjer over en garasjekjeller hvor det også blir sykkelbod og skibod. Bygget blir kledd med sedertre, kobber og glass med sedum på takene, heter det i meldingen.

Kirkeveien 185, A-Lab og M2 Entreprenør har gjennom vinteren samarbeidet i forprosjektet. Totalentreprisekontrakten er verd omtrent 90 millioner kroner medregnet merverdiavgift.

Forventet byggestart er månedsskiftet september/oktober etter at næringsbygget som i dag står på tomten, er revet. Prosjektet skal stå ferdig i mars 2022.

Leilighetene kommer i størrelser fra 56 til 131 kvadratmeter, samtlige med vestvendte terrasser fra 17 til 37 kvadratmeter.

‒ Det gleder oss stort at Kirkeveien 185 AS gir oss tillit til å bygge dette flotte prosjektet. Vi kan nesten ikke vente med å komme i gang og gleder oss til å overlevere 22 nye hjem til forventningsfulle og spente kjøpere sier Morten Brusnes, Daglig Leder i M2 Entreprenør.