Webers nye lager ligger hos Holm Shipping i Breivika. Foto: Yngve Olsen Sæbbe

Weber åpner lager i Tromsø

Weber Norge har vokst i Tromsø-området det siste året, og nå etablerer de eget lager i Breivika.

– Vi har økt tilstedeværelsen i regionen, og vi leverer til stadig flere prosjekter og forhandlere. Med vårt nye lager får de lokale forhandlerne i Tromsø og omegn mye kortere leveringstid, samtidig som vi reduserer antallet vogntog fra Trondheim og Tovik, forteller Ottar Gohli, Webers distriktssjef i nord, i en pressemelding.

Webers nye lager i Breivika ligger hos Holm Shipping, og det er et såkalt pallelager, tilgjengelig primært for forhandlere.

– Det er ikke et plukklager, men derimot et tilbud til store aktører i bransjen. Lageret har de mest brukte produktene våre, såkalte «melk og brød-produkter», og det sikrer at forhandlere ikke så lett går tomme for volumvarer ved høy etterspørsel, sier Gohli. Han forteller at varene som skal være på det nye lageret fraktes til Tromsø med båt.

– Dette gjør at det blir færre vogntog på veiene i nord, noe som sparer miljøet og minsker mengden tunge biler på ulykkeutsatte veier, sier Gohli i meldingen.

- Lageret i Tromsø vil gi lokale forhandlere i området raskere levering, sier Webers Ottar Gohli (t.v.). Her står han sammen med befrakter Sverre Moen-Hansen fra Holm Shipping. Foto: Weber