Prosjekt-/byggeleder elektro

Vi vet at våre råd har stor betydning. Derfor strekker vi oss alltid for å sikre at leveransen til kunden er den aller beste, en holdning som er grunnleggende i OPAKs kultur. I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer, og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

Vi ligger i front fordi vi tenker langsiktig og utover oss selv. Med vår kompetanse og løfteevne har vi en plikt til å gi videre der vi kan.

OPAK har like store planer for de neste 50 årene – som resultater fra de forrige 50.

OPAK. Med engasjerte rådgivere i front.

FirmaOPAK
FylkeOslo
Søknadsfrist21.11.2020

Er du vår nye engasjerte og faglig sterke prosjekt-/byggeleder innen elektro?

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor prosjektledelse og byggeledelse søker vi nå etter personer med elektrobakgrunn med minst 4 års relevant erfaring.

Arbeidsoppgaver:

OPAK har prosjekter for private og offentlige byggherrer. Vi har mange meget faglig sterke kollegaer i OPAK AS og vi er stolte over den erfaringsoverføring vi har klart å skape på tvers av alle avdelinger.

Vår rolle i byggeprosjekter er å representere oppdragsgiver på byggeplassen, etablere godt samarbeid med utførende og kvalitetssikre og dokumentere utførelsen. Som prosjekt-/byggeleder elektro kan man bl.a.:

  • få ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader.
  • følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter
  • innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
  • bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift
  • overse, bistå eller gjennomføre tekniske integrasjonstester og/eller fullskalatester
  • få ansvar for å sikre valgte tekniske løsninger er i henhold til kontrakt og avtaler, med hensyn til kvalitet, fremdrift og kostnader.

Rollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.

Kvalifikasjoner og kunnskap:

Du har teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing), du må ha relevant erfaring fra byggeledelse/anleggsledelse fra bygg- og anleggsvirksomhet samt tverrfaglig kompetanse. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. 

Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 8403, 8405 og 8407.

Egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører.

Vi kan tilby:

Betingelser som er markedstilpassede.

Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Søknadsinformasjon:

Experis AS samarbeider med OPAK AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.experis.no

Søknadsfrist: Snarest og innen 21. november. Intervjuer gjennomføres fortløpende.
Arbeidssted: Skøyen
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved; Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 90 14 17 81 / Sidsel.Jun.Gausen@no.experis.com eller Steinar Instefjord, mobil: +47 94 85 72 02 / Steinar.Instefjord@no.experis.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: