Prosjektleder for private oppdragsgivere

OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Vi vet at våre råd har stor betydning. Derfor strekker vi oss alltid for å sikre at leveransen til kunden er den aller beste, en holdning som er grunnleggende i OPAKs kultur. I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer, og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

Vi ligger i front fordi vi tenker langsiktig og utover oss selv. Med vår kompetanse og løfteevne har vi en plikt til å gi videre der vi kan.

OPAK har like store planer for de neste 50 årene – som resultater fra de forrige 50.

OPAK. Med engasjerte rådgivere i front.

FirmaOPAK
FylkeOslo
Søknadsfrist16.08.2020

Har du et stort faglig engasjement og solid erfaring innen Prosjektledelse?

Vi søker faglig engasjerte prosjektledere til oppdrag for private oppdragsgivere

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor prosjektledelse søker vi nå etter prosjektledere med lang erfaring til oppdrag for private oppdragsgivere.

Arbeidsoppgaver

Prosjektlederrollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter av oppdragsgivere. Du vil ha stor grad av frihet og fleksibilitet til å løse oppdragene dine rasjonelt og hensiktsmessig til det beste for kunden. I tillegg vil du ha god hjelp og støtte i avdelingsleder, et sterkt faglig miljø og velfungerende styringssystem.

Utdannelse og arbeidserfaring

Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag eller andre relevante fagkombinasjoner. Du må ha solid erfaring som prosjektleder og et godt nettverk i bransjen. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Egenskaper

Vi søker prosjektledere som liker å utfordre markedet i jakten på flere interessante oppdrag. For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du har gode kommunikasjonsevner og evnen til å skape et godt samarbeid med både kollegaer, oppdragsgivere og andre relevante aktører. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet.

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og tett oppfølging
  • 5 ukers ferie i tillegg til fri i påsken og romjulen
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søknadsinformasjon: Experis AS samarbeider med OPAK AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.experis.no

Søknadsfrist: Snarest og innen 16. august 2020. Vi intervjuer fortløpende.
Arbeidssted: Hovedkontor, Oslo
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved; Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 90 14 17 81 / Sidsel.Jun.Gausen@no.experis.com eller Steinar Instefjord, mobil: +47 94 85 72 02 / Steinar.Instefjord@no.experis.com

Avdelingsleder Marit Liv Solbjørg, +47 95 83 58 31, marit-liv.solbjorg@opak.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: