Saltdalshytta Buskerud AS er etablert som eget selskap. Ifølge Jan Henning Kleiv vil de i stor grad bruke lokale underleverandører både til innkjøp av tjenester og varer.

Saltdalshytta satser i Hallingdal

Saltdalshytta etablerer kontor i Vikersund.

Eystein Ranheim (bildet) skal lede satsingen sammen med Jan Henning Kleiv.

- Da Norge erklærte unntakstilstand ble en hel nasjon berørt, og mange føler på usikkerhet i en helt ny hverdag. Til tross for dette, har Saltdalshytta valgt å gå videre med en stor satsning i Hallingdal gjennom etablering av et nytt kontor i Vikersund, skriver Saltdalshytta i en pressemelding mandag. 

Saltdalshytta Buskerud AS er etablert som eget selskap og skal ledes av Eystein Ranheim og Jan Henning Kleiv som også driver Nordbohus Modum.

Børge Filseth, daglig leder i Saltdalshytta, er fornøyd med rekrutteringen og satsingen.

- Vi er veldig fornøyde med å etablere oss lokalt i Hallingdal og å få Kleiv og Ranheim med på laget. Et av landets største hyttemarked er nettopp i Hallingdal og vi ser potensiale i økt omsetning og markedsandeler, sier Børge Filseth daglig leder i Saltdalshytta.

Den nyetablerte avdelingen skal selge og føre opp hytter i Hallingdal, Sigdal og Numedal.

- Målet er å ta en betydelig posisjon på destinasjoner som Turufjell, Høgevarde, Ål og Veggli. Spesielt på Turufjell og Ål ser vi et stort potensial, og ferdigstiller i disse dager en helt ny visningshytte til inspirasjon for kunder som ønsker å bygge i regionen, skriver selskapet i meldingen.

Ifølge Jan Henning Kleiv vil de i stor grad bruke lokale underleverandører både til innkjøp av tjenester og varer.

 - Dette gir en lokal verdiskaping, men sikrer også trygghet og kvalitet for kundene våre. Det har faktisk alltid vært slik at samtlige av våre underleverandører er lokale, sier Klev i meldingen.