Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP Norge. Foto: WSP

WSP og Asplan Viak vant rammeavtale med Sporveien

WSP Norge vant nylig en rammeavtale med Sporveien i samarbeid med Asplan Viak og WSP Sverige.

Det skriver WSP i en pressemelding tirsdag.

‒ Dette er en gledelig tildeling som betyr mye for vår satsing på samferdselsprosjektering. Det har vært rekordstore offentlige investeringer innenfor samferdsel de senere årene, og vi ønsker nå å bidra med kapasitet til bransjen og markedet, sier Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP Norge, i pressemeldingen.

WSP Norge har, ifølge meldingen, supplert sine eksisterende prosjekteringsmiljøer innen arkitektur, bygg og teknikk med tre veiplanleggere.

‒ Vi har også et nært samarbeid med kolleger i WSP i andre land, som gjør at vi kan trekke på både mer kapasitet og høy internasjonal kompetanse i de norske prosjektene. Fremover kommer vi til å satse på prosjektering for både offentlige og private byggherrer, samt totalentreprenører, forteller Petter Skjelsbæk, som er ansvarlig for satsingen innen samferdselsprosjektering i WSP Norge.

Alle prosjektene i den nye rammeavtalen med Sporveien vil bli ledet av WSP, heter det i pressemeldingen. Asplan Viak skal bidra med sin kompetanse knyttet til urbane og komplekse byprosjekter.

Avtalen har en varighet på to år, med opsjon for forlengelse på ett pluss ett år.