Byggmester Stølsvik ble Årets Mesterhusbedrift 2019

Den Førde-baserte Mesterhusbedriften Byggmester Stølsvik stakk av med den gjeveste prisen i Mesterhus og ble kåret til Årets bedrift 2019.

Egentlig skulle prisen deles ut på Mesterhus sin 50-års jubileumskonferanse i København forrige helg, med nærmere 600 mennesker i salen, men prisen ble heller delt ut ‘digitalt’ på et Teamsmøte i fredag.

I statuttene for prisen står det:
"Prisen deles ut årlig til den Mesterhusbedrift som har utmerket seg på en positiv måte med positive holdninger, fulgt retningslinjene for medlemskapet, tatt særskilt initiativ, gjort en særskilt innsats eller på annen måte aktivt profilert eller vært med i videreutvikling av Mesterhuskonseptet. Prisen er en vandrepris som beholdes ett år av gangen. Prisen deles ut av administrasjonen i Mesterhus Norge."

Begrunnelse:

«Prisen årets Mesterhusbedrift deles ut til en bedrift som er særlig faglig dyktig og har et godt renommé i sitt nærområde. Dere brenner for faget, merkevaren Mesterhus, er flink til å benytte Mesterhus sine profilelementer og er aktive deltagere på kurs, samlinger og konferanser. Dere er en forgangsbedrift som tar i bruk Mesterhus sine systemer og tjenester. Og i 2019 ble dere også den første pilotbedriften som testet ut vår nye tilvalgsløsning.»

- Dette kom overraskende i dag, sier en storfornøyd daglig leder Per Stølsvik via en pressemelding etter overrekkelsen.

- Det er skikkelig stas å få en sånn utmerkelse når vi vet at det er så mange dyktige bedrifter i kjeden. Byggmester Stølsvik har 20-årsjubileum i år, så dette var utrolig kjekt å få i vårt jubileumsår, avslutter han.

Det var Karl Arne Jespersen, Monica Blom Thorsen og Henning Bergevik og Tine J. Nygaard som stod for utdelingen av prisen. Fra Byggmester Stølsvik stilte Per Stølsvik, Stine Stølsvik, Geir Årnes, Kathrine Bruland og Audgunn Stølsvik.