Gjenvalgt styreleder Lars Haagen Børrud på vei ut av studio etter webcast. Foto: FABEKO

Lars Haagen Børrud gjenvalgt som styreleder i FABEKO

Digitalisering av møter har skutt fart i hele landet med bakgrunn i den vanskelige situasjonen med koronaviruset. Dette gjelder også FABEKOs mange møtearenaer. 1. april gjennomførte FABEKO generalforsamlingen via webcast fra studio i Nydalen, hvor Lars Haagen Børrud ble gjenvalgt som styreleder.

– I den siste tiden er mange møter gjennomført via ulike webinar-teknologier basert på plattformer som Teams, Zoom eller lignende. For å få formell kontroll på stemmegivning og identifikasjon av deltagere, måtte vi imidlertid utvikle ny teknologi. Sammen med leverandøren SmartcomTV ble det utviklet en løsning der medlemmene logget seg på sendingen med sin personlige kode, avga stemme og kunne stille spørsmål via chat underveis i sendingen. Det ble gjennomført en prøveoppkobling for deltakerne to dager på forhånd og dette medvirket til at gjennomføringen gikk godt, sier daglig leder Jan Eldegard Hjelle.

Generalforsamlingen valgte nytt styre i FABEKO som nå består av de følgende personene.

Styremedlemmer
Lars Haagen Børrud – Skedsmo Betong AS (styreleder)
Knut L. Tiseth – Unicon AS (nestleder)
Tore Mosand – Nordland Betong AS
Trond Skjæveland – Sola Betong AS
Svein Atle Berge – Ølen Betong AS
Marianne Berge – Ryfoss Betong AS

Endringer i styret
Trond Skjæveland ble ønsket velkommen som nytt styremedlem etter flere år som aktiv suppleant.

– Det er også godt å ha Morten A Lie med som ny suppleant i FABEKOs arbeid. Otto Poulsen ble takket for en lang og aktiv innsats som styremedlem og FABEKO vil fortsatt kunne nyte Ottos erfaring – nå som suppleant. Inger Marie Dahle, Sylteosen Betong AS takkes for mange års innsats som suppleant og viktig bidragsyter i styrets arbeid for FABEKO. Hun vil nok følge foreningens arbeid videre og gi oss nyttige innspill som medlem, utdyper Hjelle.