CFO – Konserndirektør Finans og IT

VI BYGGER BÆREKRAFTIGE SAMFUNN FOR GENERASJONER

GK Gruppen har rundt 3 500 ansatte og er, med en omsetning over 6 milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg i Skandinavia. GK har 85 kontorer i Norge, Sverige og Danmark som leverer smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. GK Gruppens misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

For mer informasjon se: www.gk.no

FirmaGK Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

GK Gruppens nye CFO vil ha nordisk ansvar og være en del av konsernledelsen der også landssjefene inngår. GK har nylig etablert en ambisiøs og bærekraftig strategi for de kommende årene som du skal være med å implementere.

Vi tror vår nye CFO har solid erfaring fra toppledergruppe, bred kompetanse og nettverk innen finans, erfaring og innsikt i M&A-aktiviteter og erfaring fra komplekse forretningsmodeller. Du skal bygge et godt og kompetent nordisk team og være en sentral bidragsyter i konsernledelsen. Du har høyere utdanning, er fremoverskuende, analytisk, løsningsorientert og har god gjennomføringsevne. Du er også inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig. Lederstilen din er resultatorientert og inspirerende.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Atle Ronglan, tlf. 966 27 089 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: