Avdelingssjef BIM & VDC

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 38.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Teknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2020

Skanska har ambisiøse mål for årene som kommer, og vi har behov for å ytterligere profesjonalisere måten vi jobber på gjennom utvikling av vår organisasjon og våre leveranser.

Skanska Teknikk er Skanskas interne rådgiver og vi forsterker selskapets evne til å være i forkant som en ledende prosjektutvikler og entreprenør. Teknikk utvikler ny kunnskap og nye løsninger med høy faglig kvalitet i tett samarbeid med Skanskas prosjekter, kunder og samarbeidspartnere. Teknikk besitter spisskompetanse innenfor energi, miljø og klima, byggeteknikk og bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, betongteknologi, tekniske fag og BIM og VDC.

Avdeling BIM & VDC har ansvaret for BIM i alle faser, som BIM-koordinering i prosjektering, 4D-planlegging, bruk av BIM på byggeplass og visualisering.

Til vår avdeling BIM & VDC i Skanska Teknikk søker vi ny avdelingssjef.

Hva kan vi tilby deg?

  • En spennende rolle i et av Norges fremste fagmiljø innen BIM & VDC.
  • Mulighet for utvikling både som leder og fagperson på et område hvor det vil være stor utvikling de kommende årene.
  • Et godt faglig nettverk av digitaliseringseksperter i Skanska nasjonalt og globalt.
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

Hva får du ansvar for?

Lederrollen

  • Du vil få ansvar for å lede en avdeling med flinke rådgivere innen BIM & VDC, og avdelingens økonomi og drift.
  • Du vil inngå i ledergruppen til Skanska Teknikk og jobbe tett med øvrige teknologimiljøer i Skanska.

Utvikling av avdelingens fagområder

  • Som leder for BIM & VDC-avdelingen vil du får ansvar for ivaretakelse og utvikling av avdelings fagområder i tett samarbeid med rådgiverne og ledergruppen til Skanska Teknikk, og i tråd med Skanskas overordnede strategier.

Hvem er du?

Du er faglig interessert og har et klart hode

  • Digitalisering og teknologi utvikler seg raskt. Vi trenger en leder som forstår prosjektenes behov for støtte og utvikling knyttet til bruk av BIM og VDC. Du må også kunne fange opp prosjektenes behov i lys av andre pågående digitaliseringsinitiativ i Skanska og bransjen forøvrig. Solide kunnskaper om BIM-prosesser og digital dataflyt vil være en nøkkel til å lykkes med utvikling av avdelingens fagområder og sikre måloppnåelse av avdelingens oppgaver.

Du er en engasjert lagspiller og en gjennomfører

  • Du har erfaring med ledelse og er god på å skape engasjement, felles mål og arenaer for utvikling. Du kommuniserer godt og tydelig både i møte med egne medarbeidere og kunder.

Du har relevant erfaring og utdannelse

  • Vi tror at du har høyere utdannelse. Dersom du kan skilte med lang og relevant erfaring er du også aktuell for oss. Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, som entreprenør eller rådgiver er ønskelig, samtidig vet vi at det finnes mange andre bransjer der ute som vi kan lære mye av.

Vi mener at den største verdiskapningen skjer i samspill med andre og kaller det OneSkanska. Det å tenke helhet, utvikle og utnytte konsernets samlede ressurser for å maksimere kundeverdi og konsernets verdiskapning er sentralt i dette.

Kontorsted er Sundtkvartalet på Grünerløkka i Oslo. Noe reisevirksomhet ut til våre prosjekter og regioner rundt om i Norge må påregnes.

Stillingen rapporterer til Regiondirektør i Skanska Teknikk.

Kontakt:

Regiondirektør Kristin Holthe, tel. +47 466 20 597

HR sjef Julie Høiby, tel. +47 924 32 654

Søknadsfrist: 30.04.2020

Søk stilling

Vis flere stillinger: