Foto: EntraCarine BlyverketTonje BlakerKristoffer HagelsteenSilje S. KragstadCarl Henrik BorchseniusSeverin Sørlie

Entra styrker laget i innen marked og eiendomsutvikling

Entra har rekruttert seks nye medarbeidere i innen avdelingen marked og eiendomsutvikling.

- Det siste året har Entra strukturert opp avdelingen for marked og eiendomsutvikling og i den forbindelse hentet inn nye nøkkelpersoner, skriver selskapet i en pressemelding. Entra ønsker nå å tilby strategisk rådgivning innenfor fremtidens arbeidsplass til eksisterende og potensielle kunder.

- Fremtidens arbeidsplass er optimalt utformet i forhold til bedriftens strategiske utfordringer og som på en fleksibel måte kan endres i takt med raske markedsendringer. De fysiske lokalene må suppleres med de menneskelige opplevelsene. Det å forstå preferansene hos fremtidens arbeidstakere vil skape mer fornøyde og produktive medarbeidere, og trolig betydelig økt inntjening/ verdiskaping, sier Carine Blyverket i meldingen.

- Målet er at en slik rådgivningstjeneste skal skape et

Tore Bakken

strategisk fortrinn i bransjen, men ikke minst bidra til at våre kunder er bedre rustet til å møte fremtidens krav med kontoret som verktøy for å nå strategiske målsetninger, sier Tore Bakken, direktør marked og eiendomsutvikling.

Entra vil også videreutvikle sin sentrale posisjon som byutvikler.

- Entra har et viktig samfunnsbidrag som utvikler og forvalter av sentrale eiendommer. Dette ansvaret skal vi fortsette å ivareta og videreutvikle på en innovativ og bærekraftig måte, sier Bakken. Han gir uttrykk for at han er meget godt fornøyd med de nye signeringene og at de sammen med de andre ansatte vil skape et meget sterkt markedsteam som Entra vil nyte godt av i tiden fremover.

De nye ansette er:
Carine Blyverket tiltrådte stillingen som strategisk rådgiver – Future Workplace Strategy i mars. Hun kommer fra KPMG Advisory.

Tonje Blaker tiltrådte stillingen som utleiesjef høsten 2019. Hun kom fra Storebrand Asset Management AS, Eiendom, hvor hun jobbet som eiendomssjef.

Kristoffer Hagelsteen tiltrådte som utleiesjef i februar. Han har de siste syv årene jobbet som utleiemegler/partner i Union Norsk Nærlingsmegling AS.

Silje Kragstad tiltrådte stillingen som utleiesjef i mars. Hun kom fra Norwegian Property ASA, hvor hun jobbet som Utleiesjef.

Carl Henrik Borchsenius vil tiltre stillingen som strategisk eiendomsutvikler i juni. Han kommer fra stillingen som næringspolitisk rådgiver/Fagsjef bransjeutvikling i Norsk Eiendom.

Severin Sørlie tiltrådte stillingen som utleiekoordinator i januar. Han er nyutdannet med en bachelor i økonomi fra Syracuse University i New York.