Vi søker planleggingsleder og produksjonplanlegger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Anlegg, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Årlig omsetning er på NOK 4,6 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 1 250 ansatte, hvorav 750 fagarbeidere og 500 funksjonærer.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist14.04.2020

Bygg- og anleggsmarkedet er fortsatt i vekst. Vi skal posisjonere oss videre i dette markedet ved å både regne og gjennomføre gode prosjekter. Til dette trenger vi i anleggsvirksomheten å styrke oss innenfor planlegging. Vi søker derfor nå etter en dyktig planleggingsleder og en produksjonsplanlegger.

Stillingene inngår i enheten for produksjon og prosessledelse hvor vi har et kompetent faglig nettverk av planleggere. Stillingene vil være en delt av et sterkt sammensveiset og engasjert prosjektteam og vil rapportere til anleggsleder eller prosjektleder.

Som planleggingsleder skal du blant annet:

  • Ha hovedansvar for den totale fremdriftsplanen i prosjektet og oppdaterer den i forhold til delplaner
  • Ha ansvar for opplæring av juniorplanleggere og følge opp produksjonsplanleggere
  • Ha ansvar for å følge opp fremdriften for det kontraktsomfang Veidekke har med sine underleverandører i prosjektet
  • Delta på kundemøter, koordineringsmøter og interne prosjektmøter
  • Analysere usikkerheter i prosjektgjennomføringen

Som produksjonsplanlegger skal du blant annet:

  • Utarbeide og følge opp fremdriftsplaner i Microsoft Project
  • Bistå linja med planlegging og opplæring i bruk av planleggingsverktøy
  • Sørge for fangst av faktiske plandata for internrapportering samt rapporter til byggherre
  • Følge opp fremdriften i prosjektet for å vedlikeholde gjeldende plandata, herunder etterspørre og inkorporere tiltak ved avvik i planen samt kontinuerlig videreformidle/publisere gjeldende plandata
  • Delta på kundemøter, koordineringsmøter og interne prosjektmøterf
  • Følge opp prosessen med Veidekkes metodikk for Involverende Planlegging i produksjon

Kvalifikasjoner

  • Du har teknisk og/eller økonomisk utdanning på universitets-/høyskolenivå er i utgangspunktet ønskelig, men relevant erfaring vil kunne kompensere for manglende utdanning
  • Du er teknisk sterk på programvare innenfor planlegging (Microsoft Project Online, Tilos, Synchro)
  • Du har god forretnings- og strategisk forståelse samt god kontraktsforståelse
  • Du behersker et skandinavisk språk bade skriftlig og muntlig og har i tillegg gode engelskkunnskaper
  • Som produksjonsplanlegger ser vi for oss at du har 3-5 års erfaring og som planleggingsleder ser vi for oss at du har solid erfaring med minimum 10 år. Vi ønsker at du har erfaring fra tilsvarende arbeid i prosjektrelatert virksomhet for begge stillingene

Personlige egenskaper

For å få til god fremdrift handler mye av vårt arbeid om å kommunisere og formidle med mange ulike type mennesker. Vi er avhengig av hverandre i alt vi gjør, og vi må derfor samarbeide godt med andre og være sosialt smidig på alle nivåer i organisasjonen. Du må derfor kjenne deg godt igjen i dette. Samtidig må du like og dykke ned i detaljer og bryne deg på ulike komplekse problemstillinger. Det er derfor viktig at du er analytisk, strukturert og systematisk.

Et team består av mange fagområder og du må evne å se sammenheng mellom disse, og tørre å sette deg selv i førersetet for komme frem til en optimalisert løsning. Vi lærer alle av våre feil, og det har vi takhøyde for – hos oss ser vi på dette som en utviklingsmulighet, og du må derfor være ydmyk for tilbakemeldinger og samtidig tørre å gi tilbakemeldinger. Vi lever av produksjon med effektivitet og god kvalitet og du må være genuint interessert i å bidra godt for å få til dette.

Veidekke tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer i en involverende organisasjon. Du blir en del av et internt nettverk lokalt og i Veidekke sentralt som er i front i utvikling av faget.

I vår bedrift har vi en uformell omgangstone og et arbeidsmiljø preget av frihet under ansvar. Vi er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vinnervilje. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

NB: Merk søknaden din med om du søker stillingen produksjonsplanlegger eller planleggingsleder.

Kontaktperson

Fredrik Svalestuen

Produksjons- og prosessjef

Telefon 986 73 172

Søk stilling

Vis flere stillinger: