Deichman Bjørvika skulle etter planen ha offisiell åpning 28.mars. Koronafaren har medført at denne åpningen er utsatt inntil videre.

Driften tilnærmet som normal for Kultur- og idrettsbygg - men avventer situasjonen

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF, som har en rekke pågående prosjekter i hovedstaden, sier driften går tilnærmet som normalt.

− Slik det var på fredag går det som tilnærmet normalt på våre byggeplasser, sier Haakon Berg Jensen, kommunikasjonssjef i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF til Byggeindustrien.

− Men vi avventer og følger situasjonen fra time til time, og nye statusrapporter vi komme i løpet av mandag, sier han.

Kultur- og idrettsbygg har flere store byggeprosjekter på gang i hovedstaden; Deichmann Bjørvika, Tøyenbadet, Munchmuseet, Nye Jordal Amfi og Sonia Henie-ishall. Noen er i oppstartsfasen, mens andre er nå i sluttfasen. Deichman Bjørvika skulle etter planen ha offisiell åpning 28.mars. Koronafaren har medført at denne åpningen er utsatt inntil videre.

− Vi har utarbeidet kjøreregler for egne ansatte når det gjelder informasjonen fra Folkehelseinstituttet. I en god dialog med våre entreprenører arbeides det for å sikre at det settes i gang risikoreduserende tiltak på prosjektene, sier Jensen.