Fremoverlent sivilingeniør med prosjektledererfaring?


Advanisa er et selskap i AFRY Norge. AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaAdvansia - AFRY Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde, Ålesund
Søknadsfrist31.05.2020

Advansia er ledende innen helhetlig prosjekt- og byggeledelse i bredden av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. Vi kombinerer vår samlede erfaring med velprøvd metodikk og ny teknologi for å skape bærekraftige løsninger for kundene og samfunnet.

Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store offentlige og private prosjekter. Selskapet er i sterk vekst og har i dag over 400 ansatte.

Advansia skal vokse i Molde og Ålesund og søker engasjerte og markedsorienterte prosjektledere. Du vil bli en del av et sterkt faglig og velfungerende miljø med gode lagspillere.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert prosjektleder-/utvikler som ønsker å bidra til den videre veksten for Advansia Midt-Norge. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker, og har en høy grad av personlig integritet og mot. Du evner å drive selvstendige prosjekter ute hos kunden, du setter deg raskt inn i nye systemer og tilpasser deg lett kundens organisasjon.

Du har følgende bakgrunn:

  • Relevant utdanning, helst master/sivilingeniør bygg. Erfaring kan kompensere for lavere formell utdannelse
  • Minimum 5-10 års erfaring med både private og offentlige byggeprosjekter, enten som entreprenør, byggherre eller rådgiver
  • Markedsorientert og med et godt nettverk
  • God forståelse for byggherrens og prosjektets behov, lønnsomhetsstyring, planprosesser og utbyggingsavtaler
  • Ambisjoner om ledelse- og personansvar
  • Behersker norsk flytende, både muntlig og skriftlig, samtidig som du har høyfokus på god og tydelig kommunikasjon

Vi tilbyr

  • En selvstendig og spennende stilling med stor påvirkningskraft i en organisasjon i sterk vekst som har fokus på bærekraft og fremtidsrettet teknologi
  • Et godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av åpenhet, trivsel og medvirkning
  • Et sterkt fagmiljø i et stort konsern
  • Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og helseforsikringer
  • Betalt fri påske og jul

Advansia er en del av AFRY konsernet. AFRY er en av Nordens mest attraktive arbeidsgivere . Hos oss tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø, hvor du kan spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer med ulik bakgrunn og kompetanse. Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, og ser fram til å høre fra deg!

Kontakt:

Jill Breisnes

Rekruttering Advansia

Tlf: 40629284

Epost: rekruttering.advansia@afconsult.com

Stine Mari Røyrvik

AFRY

Tlf: 41641064

Epost: stinemari.royrvik@afry.com

Tor Magne Johansen

Advansia Molde

Tlf: 92010849

Epost: tor.johansen@afry.com

Håkon Teigen

Advansia Ålesund

Tlf: 91851309

Mail: hakon.teigen@advansia.no

Søk stilling


Vis flere stillinger: