Ill. Logicenters

Logicenters utvikler logistikkeiendom i Vestby

Logicenters skal utvikle et 12.000 kvadratmeter stort logistikkanlegg i Vestby. Det er allerede inngått en leiekontrakt med BH Nordic AS (Barnas Hus), som vil leie cirka 5.800 kvadratmeter av eiendommen.

Grunnarbeidene vil starte i mars 2020, og eiendommen skal etter planen være ferdigstilt i februar 2021. Resterende 6.200 kvadratmeter skal leies ut til ytterligere en eller flere leietakere.

– Anlegget skal utvikles i tråd med Logicenters klare fokus på bærekraft. Den nyutviklede eiendommen vil også bli BREEAM-sertifisert. Logicenters tilbyr solceller på taket av eiendommen med sikte på å forsyne leietakere med grønn strøm, med et mål om at dette ikke øker leietakernes totale kostnad knyttet til energi, heter det i en pressemelding.

– Vi er glade for at vi har kunnet tilby BH Nordic et nytt lager i Vestby. Det er et selskap som etter vår erfaring har et seriøst miljøfokus, og som prioriterer tilfredshet fra ansatte i de nye lokalene og som også har utfordret oss til å utvikle gode løsninger. Det er også spennende at vi bygger ytterligere 6.200 kvadratmeter for flere potensielle leietakere på eiendommen, hvor vi kan tilby fleksibilitet i både areal og kontraktslengde, sier Jørgen Bråten Nordby, kommersiell sjef, Logicenters Norge, i meldingen.