Isachsen satser i Stor-Oslo

Isachsen Anlegg skal styrke avdelingen som har sitt nedslagsfelt i Stor-Oslo.

- Som et ledd i arbeidet slår to nærliggende regionskontorer seg sammen for bedre ressursutnyttelse av administrasjonen. Avdeling Øst som i dag har sitt tilholdssted i Ås vil slå seg sammen med Oslo-avdelingen som har sitt kontor på Økern, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Daglig leder Anders Høiback forklarer organisasjonstilpasningen med behovet for en mer kompakt distrikts-struktur.

- De regionale skillelinjene rundt Stor-Oslo tilsier at vi vil oppnå en mer optimal struktur ved å organisere ressursene i en avdeling. Det vil bidra til en mer effektiv ressursutnyttelse og klare faglige gevinster. Vi har i dag sterke lag i begge avdelinger og vi er trygge på at dette over tid vil bidra til enda sterkere gjennomføringsevne og økt lønnsomhet, forteller Høiback i meldingen.

Han peker på at markedet innenfor anleggssektoren i hovedstadsregionen er stort, og at mange av prosjektene krever erfaring og spisskompetanse.

- I Isachsen har vi lang erfaring med å gjennomføre flere parallelle små og mellomstore prosjekter. Vi ser også at flere av prosjektene har høye krav til fremdrift og effektive løsninger, spesielt i trafikkerte og bynære strøk. Her vil sammenslåingen også gi oss ytterligere fortrinn, sier Anders Høiback.