En stor vannledning ble tirsdag ettermiddag gravd over på Manglerud i Oslo. Det er mye vann på stedet. Vannledningen som er gravd over, ligger i Plogveien, like ved Manglerud bad. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpixEn stor vannledning ble tirsdag ettermiddag gravd over på Manglerud i Oslo. Det er mye vann på stedet. Vannledningen som er gravd over, ligger i Plogveien, like ved Manglerud bad. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpixEn stor vannledning ble tirsdag ettermiddag gravd over på Manglerud i Oslo. Det er mye vann på stedet. Vannledningen som er gravd over, ligger i Plogveien, like ved Manglerud bad. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Stor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over

En stor vannledning ble tirsdag ettermiddag gravd over på Manglerud i Oslo. Det har kommet mye vann ut fra den ødelagte ledningen.

– Vi fikk melding klokken 16 om at Oslo vann- og avløpsetat har gravd over en vannledning, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Vannledningen som ble gravd over, ligger i Plogveien, like ved Manglerud bad, og er 500 millimeter i diameter.

Klokken 16.18 meldte Oslo 110-sentral på Twitter at vannlekkasjen var stengt.

Politiet opplyste samtidig at vannet er blitt ledet ned i en grop, og at det ikke vil gjøre skade på bygninger eller vei.

Ifølge 110-sentralen vil vannet være stengt i området i flere timer.