Kathrine Duun Moen blir ny administrerende direktør i Technogarden. Foto: Norconsult

Kathrine Duun Moen blir ny administrerende direktør i Technogarden

Kathrine Duun Moen begynner i stillingen som ny administrerende direktør i det Norconsult-eide konsulent- og rekrutteringsselskapet Technogarden 1. mars 2020.

Det skriver Norconsult i en pressemelding mandag.

Moen kommer fra stillingen som direktør for eksterne kanaler i Forsvaret, en del av Forsvarets logistikkorganisasjon. Hun har tidligere jobbet som direktør for forretningsutvikling og IT i Relacom og elleve år i Statkraft der hun blant annet har hatt stillingen som Innovasjonsdirektør. I tillegg har hun syv års erfaring fra konsulentbransjen i Ernst & Young Advisory Services. Moen er utdannet sivilingeniør i kjemi ved NTNU.

– Vi fikk svært mange godt kvalifiserte søkere til stillingen, og er meget fornøyde med at Kathrine takket ja til å lede Technogarden og videreutvikle et selskap i vekst. Som utdannet sivilingeniør, og med erfaring både som rådgiver og med arbeid innen privat og offentlig sektor, har hun en solid ballast med seg til de prosessene hun skal lede, samtidig som hun vil bringe nye perspektiver inn i virksomheten, sier Egil Gossé, styreleder i Technogarden og konserndirektør for Norden i Norconsult.

Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult, og gjennomfører, ifølge pressemeldingen, 500 konsulentoppdrag og 150 rekrutteringsoppdrag fordelt på 13 kontorer i Norge og Sverige hvert år.

– Konsulent- og rådgivningsbransjen står ovenfor både muligheter og utfordringer; muligheter som kan utnyttes, og utfordringer som kan snus til konkurransefortrinn. Technogarden, som opererer innen mange spennende fagområder, har et veldig godt utgangspunkt for å fortsette den positive utviklingen og forsterke sin posisjon i markedet. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og ser frem til å bidra til videre utvikling sammen med resten av organisasjonen, sier Kathrine Duun Moen.