Rundt 280 personer deltar på Betongindustridagene 2020.Pål Sanne, styreleder i Betongelementforeningen, og daglig leder i Kynningsrud Prefab.John-Erik Reiersen, daglig leder i Betongelementforeningen.Paul Chaffey, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet.Paul ChaffeyStor deltakelse på Betongindustridagene 2020.Nerja Macic, sjefsøkonom - PrognosesenteretSynnøve Lyssand Sandberg, adm. dir - Oslo S UtviklingJohn-Erik Reiersen og Hilde Tonne, Chief Innovation Officer i Ramboll Group.Hilde Tonne, Chief Innovation Officer – Ramboll GroupDaglig leder Egil Vestbø (f.v.), salgssjef Khoi Dinh Nguyen og fabrikksjef Geir Eide tok imot prisen Årets Betongelementfabrikk 2019.Montasjesjef Kjell Ove Nesheim (t.v.) og salgs- og markedsdirektør Vidar Solberg i Spenncon kunne ta imot prisen Årets Montasjeentreprenør 2019 på vegne av selskapet.Daglig leder John-Erik Reiersen kunne dele ut Ambassadørprisen 2019 i Betongelementforeningen til Leidulv Vinje.Leidulv Vinje

Rekorddeltakelse på Betongindustridagene

Hele 280 personer deltar på Betongindustridagene 2020 som arrangeres på Gardermoen onsdag, torsdag og fredag denne uken.

Pål Sanne, styreleder i Betongelementforeningen, og daglig leder i Kynningsrud Prefab.

Det var styreleder Pål A. Sanne i Betongelementforengen,

til daglig leder for Kynningsrud Prefab, som fikk ønske de mange deltakerne velkommen på Park Inn Oslo Airport på Gardermoen.

– Det er stor interesse for å delta på Betongindustridagene, og det er vi selvsagt meget glade for, og viser at det helt klart er behov for et møtested som dette i bransjen. Vi kommer til å bli rundt 280 personer som totalt er innom arrangementet i løpet av de tre dagene, sier Sanne. I tillegg deltar rundt 30 selskaper med egne utstillinger på arrangementet.

Det tas opp en rekke temaer på samlingen, ikke minst inn mot fremtidens muligheter, med ekstra fokus på miljø og digitalseing.

John-Erik Reiersen, daglig leder i Betongelementforeningen.

– Europeisk, og kanskje spesielt nordisk sement- og betongindustri, er midt i en stor innovasjons- og endringsprosess. Det skjer en serie små og store innovasjoner og endringer hver dag, sier John-Erik Reiersen, daglig leder i Betongelementforeningen.

Han peker på at selv om karbonfangst og lagring (CCS) ikke er på plass ennå, har betongbygg på noen få år blitt enda mer konkurransedyktig på miljøytelser.

– Dette skyldes ikke bare forbedringer hos betongbedriftene, men også hos norsk bergindustri, stålindustrien og andre deler av verdikjeden. I dag har produksjon og bygging av norske miljøambisiøse betongbygg minst like gode klimaytelser som tilsvarende trebygg. Dette er vi veldig stolte av, det er de utslippene vi blir kvitt i produksjons og byggefasen akkurat nå som telle dersom vi skal bidra til å nå målene i Parisavtalen, sier Reiersen.