Jan Hoff, kjededirektør Archihus (f.v.), Trond Martin Olstad, prosjektleder, Fjellhus Entreprenør AS og Trond Olstad, daglig leder, Fjellhus Entreprenør AS. Foto: Archihus

Archihus satser i Viken

Fjellhus Entreprenør AS er ny forhandler av Archihus i Viken fylke.

– Med sin lokasjon i Moss skal Fjellhus Entreprenør AS styrke Archihus sin posisjon i Moss, Råde, Son og Vestby, heter det i en melding fra selskapet.

– Vi ønsker å knytte oss til solide forhandlere med et godt omdømme, og med Fjellhus Entreprenør AS på laget har vi sikret oss en solid forhandler av våre hus sentralt på østkysten av Viken fylke. Vi gleder oss til de kommer i gang med arbeidet i sitt nærområde, sier kjededirektør Jan Hoff.

Fjellhus Entreprenør AS eies og drives av Trond Olstad, som har lang erfaring fra flere områder innen byggebransjen. Med seg på laget har han blant annet sin sønn, Trond Martin Olstad, som er utdannet byggmester og fungerer som prosjektleder. Firmaet har totalt ni ansatte.

– Det er veldig spennende for oss å få bli en del av Archihus. De har husmodeller som virkelig tiltaler oss, og vi har fått et meget godt inntrykk av hele organisasjonen. Nå ser vi frem til å utvikle og bygge flotte og moderne hus, sier Olstad i meldingen.