CFO

Asplan Viak AS er et av Norges ledende ingeniør- og arkitektfirmaer som i snart 60 år har bistått offentlige og private virksomheter med sin kjernekompetanse innen tverrfaglig rådgivning, analyser og utredninger. Selskapet er en viktig arena for samfunnsutvikling, og med sine ca 1150 høyt kvalifiserte ansatte fordelt på 31 kontorer, er Asplan Viak helt i front av det grønne skiftet. I Asplan Viak drives vi av ambisjoner, og omsatte i 2019 for 1,4 mrd. kr.

Les mer om hvordan vi former samfunnet på www.asplanviak.no

FirmaAsplan Viak
FylkeAgder, Viken
StedSandvika, Arendal
Søknadsfrist10.01.2020

Asplan Viak AS søker en strategisk og helhetsorientert CFO som kan bidra til den videre utviklingen av selskapet. Stillingen har et bredt ansvarsområde med ca. 25 medarbeidere, hovedsakelig lokalisert i Arendal og Sandvika.

Vi søker deg som vil bidra aktivt til utvikling og lønnsom vekst i en ledende kunnskapsvirksomhet. Du har relevant utdanning på masternivå, sterk systemkompetanse og solid ledererfaring innen økonomi og virksomhetsstyring, gjerne fra tjenesteytende kompetanseorganisasjon. Erfaring fra M&A og agile arbeidsmetoder er en klar fordel.

Som leder er du god til å utvikle medarbeidere, du samarbeider og kommuniserer godt på alle nivå og motiveres av å drive endringsprosesser sammen med dyktige og kunnskapsrike medarbeidere. Stillingen inngår i selskapets toppledelse og rapporterer til administrerende direktør. Arbeidssted vil være Arendal og Sandvika. Reisevirksomhet til selskapets øvrige lokasjoner må påregnes.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Raluca Rohatin tlf. 900 72 459 eller Frederic Moger tlf. 415 48 884. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad og CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: