F.v. Urd Schjetne, senior interiørarkitekt, Kjersti Bjørkeng Størdal, avdelingsleder og Margit Hermundsgård, prosessleder og oppdragsleder for oppdraget er hovedteamet som skal levere oppdraget. Foto: Gottlieb Paludan Architects.

Gottlieb Paludan Architects skal utvikle arbeidsplasskonsept for Trøndelag fylkeskommune

I forbindelse med sammenslåingen av Sør- og Nord-Trøndelag til Trøndelag fylkeskommune er det vedtatt å utrede nye administrasjonsbygg i Trondheim og Steinkjer. Gottlieb Paludan Architects, en del av AFRY, har fått ansvar for å bistå og utvikle kontormiljøet i Steinkjer.

Oppdraget skal bidra til å skape et moderne og fremtidsrettet kontormiljø i det nye administrasjonsbygget på Steinkjer, heter det i en pressemelding.

– Det er skikkelig gøy å vinne dette oppdraget og for oss gir det en bekreftelse på vår posisjon innen arbeidsplassutvikling. Sammen med Trøndelag fylkeskommune ønsker vi å utvikle et konsept som både ivaretar effektivitet og skaper et godt arbeidsmiljø med høy tilfredshet blant brukerne, sier Kjersti Bjørkeng Størdal, avdelingsleder for Gottlieb Paludan Architects i Trondheim.

Arbeidet skal organiseres i form av aktiviteter, workshops og møter for å sikre god brukerinvolvering og forankring av løsninger og valg i organisasjonen.

– Brukerinvolvering er viktig både for å sikre en god helhetlig løsning og for sikre at organisasjonene har gode samarbeidsformer og nytt kontormiljø når flyttingen skjer, avslutter Størdal.

Romprogrammet er basert på 240 arbeidsplasser, som består av dagens behov som inkludert ny veiavdeling utgjør cirka 210 plasser, og en buffer for framtidig behov på cirka 30 plasser. Til sammen utgjør dette et bruttoareal for kontorbygget på cirka 7500 kvadratmeter.