Kategorisjef Tyngre Byggevarer

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en kategorisjef som ønsker en variert og spennende arbeidsdag, og som kan bidra til å styrke Optimeras satsning på tyngre byggevarer.

Rollen gir en unik mulighet til å utvikle seg i Norges ledende byggevarekonsern.

Du kommer inn i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater.

«Sammen bygger vi vinnere»

Hva innebærer rollen?

Som kategorisjef tyngre byggevarer vil du ha ansvar for å utvikle sortiments- og kategoristrategier for alle salgskanaler, jobbe med leverandørrelasjoner og implementere nye konsepter som bidrar til økt omsetning og bedre lønnsomhet for Optimera. Du vil også drive leverandørforhandlinger og utvikle nye produkt- og forretningsområder i samarbeid med Kategoridirektør.
Stillingen rapporterer til Kategoridirektør tyngre byggevarer og vil være varegruppens hovedkontakt mot logistikk-, marked- og salgsavdeling.

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter en med god økonomisk forståelse som evner å se hele verdikjeden. Du mestrer å sette deg fort inn i komplekse problemstillinger og finner løsninger som utvikler Optimera videre. Du kan omstille deg raskt fra å tenke forbruker til å tenke proff. Vi ser for oss at du føler deg komfortabel og har erfaring med forhandlinger. Det er viktig at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Det er også en fordel med erfaring fra planlegging og gjennomføring av kampanjer. Fortrinnsvis har du utdannelse innen bygg/anlegg eller økonomi/markedsføring og har solide Excel-kunnskaper. Relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdanning.

Hva må til?

Vi ser etter en handlekraftig relasjonsbygger som er nøyaktig i arbeid og kommunikasjon. Du har et høyt engasjement og interesse for byggevarer. Det er viktig at du er systematisk, effektiv og helhetstenkende, og at du trives i en hektisk hverdag med høyt tempo. Vi ser for oss at du har høy arbeidskapasitet og trives med noe reisevirksomhet.

I tillegg kjenner du deg igjen i verdiene våre: Offensive, Profesjonelle og Personlige

Vi tilbyr

Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Kontakt

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS:

Helge Frisch, mobil: 900 98 607

Emilie Holthe, mobil: 930 24 433

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: