Consto SFJ AS - Nyutdannet 2020

Consto SFJ er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

FirmaConsto SFJ
FylkeSogn og Fjordane
Søknadsfrist15.02.2020

I Consto SFJ ser vi på deg som nyutdannet som en svært viktig ressurs. Vi mener at rekruttering av nyutdannede med påfølgende systematisk kompetanseutvikling, vil gi oss styrke og vekst for fremtiden. Derfor skal vi ansette nyutdannede til alle våre byggselskaper i 2020.

Consto SFJ dekker markedet i Sogn og Fjordane.

Arbeidsoppgaver

Du vil være ute på et av våre byggeprosjekter, her vil du få varierte oppgaver tilpasset din utdannelse og bakgrunn. Målet for oss er at du skal få være med på mest mulig, slik at vi fortest mulig blir kjent med deg og kan tilpasse din utvikling i ønsket retning.

Kvalifikasjoner
  • Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør
  • Kunne et skandinavisk språk samt engelsk
  • Ha førerkort og helst disponere egen bil
  • Gode IT kunnskaper

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er engasjert og lærevillig. Du er nysgjerrig, allsidig og åpen for nye utfordringer og oppgaver. Har du en ekstra «stå-på-vilje», er positiv og ydmyk, er du kanskje personen vi leter etter.

Vi tilbyr

Consto utfører oppdrag innen boliger, hoteller, ROT-prosjekter, kontorbygg, kjøpesenter, stålbygg, helse og omsorg, skoler og barnehager.

Hos oss vil du få:

  • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Ungt og uformelt miljø
  • Inkluderende beslutningsprosesser og korte beslutningslinjer
  • Konkurransedyktige betingelser, inklusiv gode pensjons- og forsikringsordninger samt helseforsikring

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. For at vår rekrutteringsprosess skal bli så effektiv som mulig ber vi deg benytte link til vår jobbportal og fylle ut alle data vi etterspør. Du må velge om du skal søke jobb som nyutdannet i Consto Bygg eller Consto Anlegg. Alle våre annonser finner du på Consto.no.

Velkommen til Consto Bygg!

Kontaktinformasjon

Morten Tonning

HR-Rådgiver

92245689

Søk stilling

Vis flere stillinger: