Geomatiker - Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist16.12.2019

Vil du arbeide på spennende og komplekse oppdrag i et stort, tverrfaglig miljø? Har du god forståelse for geomatikkfaget? Og kan du utarbeide grunnlagsdata av høy kvalitet? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON FOR GEOMATIKK I FREDRIKSTAD

Seksjonen vår for Geomatikk består i dag av rundt 12 medarbeidere med base i Fredrikstad og Oslo. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt. Vi har også et nært samarbeid med COWIs øvrige fagmiljøer, og arbeider med datafangst for prosjektering knyttet til vann, industri, bygninger, samferdsel og byutvikling. Hovedvekten av oppdragene er på Østlandet, men vi ser hele landet som vårt arbeidsmarked og en del reisevirksomhet må påregnes.

VÆR MED Å UTFORME FREMTIDEN I ET GLOBALT TEAM AV EKSPERTER

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider tett sammen med seksjonsleder på geomatikk og øvrige kollegaer. Din hovedoppgave i teamet vårt vil være datafangst i felt samt å arbeide med grunnlagsdata til prosjekt for både interne og eksterne kunder.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

  • Innmåling og laserscanning for prosjektering
  • Etablering og beregning av fastmerkenett
  • Bearbeiding, modellering og analyse av innmålte data og punktskyer
  • Terrengmodellering, triangulering og kvalitetssikring av terrengoverflatemodeller
  • Bearbeiding, kvalitetssikring og tilrettelegging av geografisk informasjon
  • Å utarbeide rapporter og annen dokumentasjon

COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din kompetanse på spennende prosjekter.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være ansvarsbevisst og effektiv, kunne jobbe i tidvis krevende fysiske miljø, og kunne håndtere flere oppgaver samtidig, takle press og raske endringer.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Bachelor eller Master innen geomatikk, men god erfaring fra faget kan kompensere for manglende utdannelse
  • Erfaring med prosjektledelse og/eller prosjektadministrasjon er en fordel
  • Behersker programvare som Novapoint, Gemini Terreng, AutoCAD/Civil 3D, ArcGIS, FME, Cyclone og 3D-Reshaper
  • Erfaring med 3D laserscanning

Følgende vil være et krav:

  • Du har førerkort klasse B som et minimum
  • Du kan uttrykke deg godt, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Kjell E. Skullerud (seksjonsleder geomatikk) på telefon +47 476 79 355.

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: