Ny opplæringsleder i Byggopp Innlandet

Tor-Åge Brekkvassmo blir ny opplæringsleder for Byggopp Innlandet.

Brekkvassmo kan vise til mange års erfaring med fag- og yrkesopplæring både fra Utdanningsdirektoratet, Kirke-, utdannings- og forsknings-departementet, Nord - Trøndelag fylkeskommune, og nå sist fra Direktoratet for IKT og forvaltning.

Som prosjektleder i Kommunal- og moderniseringsdepartementet fikk han ansvar for å bygge opp og drifte et eget statlig opplæringskontor, OK stat i perioden 2013 – 2016.

Ole Gjermundshaug, styreleder i EBA/Byggopp Innlandet ser frem til å samarbeide med Brekkvassmo om det viktige arbeidet det er å ivareta lærlinger på en god måte.

– Bransjen er avhengig av god rekruttering for å sikre fremtidig arbeidskraft, så ivaretakelse av lærlinger er noe av det viktigste vi gjør, sier han i en pressemelding.
Brekkvassmo vil kunne bidra med kunnskap og erfaring og videreføre det arbeidet som er gjort på en god måte gjennom mange år.

Brekkvassmo har fagbrev som elektriker og er utdannet Cand.mag. innen økonomi, administrasjon og ledelse. Han er 57 år, har samboer og bosatt på Kapp.

Brekkvassmo tiltrer stillingen 2.1.2020