Prosjektleder elektro

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med over 90 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri.

Selskapet vinner frem på ambisjonen med å kombinere tverrfaglig energikompetanse med innovative produksjonsmetoder og moderne gjennomføringskonsepter.

Vi fokuserer for tiden på vekst innenfor elektroprosjekter i Østlandsområdet og søker nå etter en dyktig prosjektleder med erfaring innen elektro.

Arbeidsoppgaver:

  • Salg, kalkulasjon og gjennomføring av prosjekter innenfor elektro-porteføljen
  • Planlegge og lede prosjekter, herunder kontrakt, tekniske løsninger, økonomi og rapporteringsansvar
  • Videreutvikling og forvalting av EMT’s elektrosatsing og medarbeidere
  • Kundeoppfølging
  • Personalansvar for medarbeidere i ditt team
  • Små til mellomstore elektroprosjekter
  • Serviceoppdrag på rammeavtaler og faste kunder
  • Løpende kundekontakt

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole innen elektro. Fagbrev Gr. L og førerkort klasse B er ufravikelige krav. Noen års relevant erfaring er en stor fordel i denne stillingen. Vi verdsetter en bred tverrfaglig kompetanse der du evner å se helheten i tekniske installasjoner.

Du vil få en sentral og viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du kjennetegnes av å ha gode motiverende lederegenskaper, kontaktskapende og ikke minst en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg. Kombinert med dette er vi ute etter deg med forretningsteft, som har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. Du beholder roen i en hektisk hverdag og er tydelig i forhold til forventninger og kvalitet.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode forsikringsordninger og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen

Jørgen Schjelderup Mathiesen

Porteføljeleder

Telefon 922 36 794

Mathias Ødegård

Prosjektdirektør

Telefon 416 91 925

Søk stilling

Vis flere stillinger: