Anleggsleder

KF Entreprenør AS er et raskt voksende entreprenør- og prosjektutviklingsselskap innen bygg- og anleggssektoren. Selskapet ble stiftet i 2005 og har i dag ca. 130 ansatte fordelt på KF Entreprenør og datterselskap. Hovedkontoret er på Ryen i Oslo og majoriteten av våre prosjekter utføres på det sentrale Østlandsområdet. Vår styrke er målrettet prosjektstyring som letter arbeidet for byggherren og sikrer oppdragsgivers interesser. KF Entreprenør er en del av Roadworks konsernet.

KF Entreprenør vokser og søker erfarne anleggsledere. I denne stillingen vil du ha ansvaret for den operative driften ute i prosjekt, enten innenfor anlegg, nybygg eller rehabilitering.

Som anleggsleder vil ha ansvar for den daglige driften i prosjektene. Her inngår planlegging og gjennomføring av innkjøp, kontrakter og leveranser. Vi ser etter personer som har praktisk erfaring fra bygg og anlegg og som trives med både personal- og driftsansvar. Vi ser helst at du har erfaring med totalentrepriser.

FirmaKF Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2019

Arbeidsoppgaver

  • Hovedansvar for den daglige driften i prosjektet, og prosjektleders "høyre hånd"
  • Sørge for at fremdriftsplaner følges og at budsjett holdes - rapporterer til prosjektleder
  • Ansvar for underentreprenører
  • Ansvar for kvalitet og HMS

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra tilsvarende rolle, helst fra totalentreprenør
  • Erfaring med fremdriftsplaner, rapportering og kostnadskalkyle
  • Systematisk og strukturert tilnærming
  • Proaktiv og løsningsorientert

Personlige egenskaper

Som ansatt hos oss blir du en naturlig del av vårt gode arbeidsmiljø og våre sosiale arrangementer. For KF Entreprenør er det viktig å få inn en lagspiller som samarbeider godt med resten av de som jobber hos oss, og personlig egnethet kommer til å være avgjørende.

Vi har et inspirerende miljø som verdsetter oppfinnsomhet og løsningsorientering i alle våre oppdrag. Vi har lite byråkrati og en kultur hvor folk stoler på hverandre og står på for å få jobben gjort. Ansatte hos oss oppmuntres til å komme med forslag, og vi setter pris på nye ideer.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Firmabil
  • Utfordrende og varierte oppgaver i et spennende miljø med høyt tempo og gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Et veldig godt arbeidsmiljø med trivelige og faglig dyktige kollegaer

Om Roadworks

Roadworks består av selskaper med spisskompetanse innen drift, vedlikehold og bygging av teknisk infrastruktur, samt tjenester knyttet til bygg, anlegg, industri og sikkerhet. Roadworks konsernet består av 8 driftsselskaper med 660 ansatte som omsetter for ca, 1,7 mrd.

Nysgjerrig og vil vite mer?

Ta kontakt med vår samarbeidspartner, Experis Engineering, som bistår oss i rekrutteringsprosessen:
Rekrutteringsrådgiver Anette Moen, telefon: 930 09 353 / epost: anette.moen@no.experis.com

Rekrutteringsrådgiver Kristian Aarsnes Abrahamsen, telefon: 913 67 999 / epost: Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: