Ill. Stein Halvorsen Arkitekter/EVE Images

Betonmast og Axer Eiendom bygger 145 leiligheter på Lillestrøm

Betonmast Romerike har signert kontrakt med Axer Eiendom AS om bygging av boligprosjektet Fagerborgkvartalet i Lillestrøm sentrum. Kontrakten, som er en totalentreprise, gjelder oppføring av 145 leiligheter, til en verdi på 360 millioner kroner  eks. mva.

– Jeg er stolt av våre dyktige medarbeidere som gjør en utmerket jobb med å få i land et stort og komplekst prosjekt. Betonmast har en solid posisjon på Romerike, og vi ser frem til å ta fatt på dette spennende prosjektet på Lillestrøm, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast i en pressemelding.

- Flere entreprenører var interessert i prosjektet, og vi i Axer Eiendom er godt fornøyd med tildelingen, der Betonmast Romerike AS, som en solid aktør, hadde både kapasitet og engasjement til å gå løs på oppgaven. Prosjektet har kompleksitet i både byggeriet og grunnarbeidet, og Betonmast er et betryggende valg med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra tidligere byggeprosjekter på Romerike, uttaler prosjektsjef Harald Renskaug hos Axer Eiendom.

Samarbeidet blir det første mellom Betonmast og Axer Eiendom.

- Vi er veldig glade for å kunne bidra til byutviklingen i vårt nærområde. Vi går umiddelbart i gang med forprosjekteringsarbeidet, og forventer byggestart våren 2020, uttaler Stein Erik Pedersen, daglig leder hos Betonmast Romerike.

Arkitektkontoret Stein Halvorsen Arkitekter AS har tegnet Fagerborgkvartalet.

110 av de 145 leilighetene i prosjektet er solgt. Oppstart er i desember 2019, og prosjektet skal ferdigstilles i tredje kvartal 2022.

Ill. Stein Halvorsen Arkitekter/EVE Images