NYTT UTSTYR: Regionleder i Ramirent, Geir Helland (t.v.) og kundesenterleder for Ramirent Jessheim, Knut Arne Engelstad har akkurat fått inn en ny last med nytt Ramirent-utstyr til kundesenteret på Jessheim. Foto: Ramirent

Ramirent inntar Jessheim

Stavdal har blitt til Ramirent på Jessheim. Ramirent vil nå investere mellom 10-15 millioner i ny og bredere maskinpark ved avdelingen.

– Lokalkunnskapen, den gode servicen og de flinke folka tar vi med oss videre, og så investeres det nærmere 15 millioner i nytt utstyr slik at avdelingen blir en totalleverandør til bygg- og anleggsbransjen.

Det sier regionleder i Ramirent, Geir Helland i en pressemelding, i forbindelse med at Stavdal-avdelingen på Jessheim er ferdig omprofilert til Ramirent-kundesenter. Bakgrunnen for dette er at Ramirent Plc for en tid tilbake kjøpte opp Stavdal AB i Norge og Sverige for 1,6 milliarder kroner.
I 2018 hadde Stavdal en omsetning på 819 millioner svenske kroner og 280 ansatte i Sverige og Norge. Ramirent-oppkjøpet førte til at Stavdal nå er det største utleieselskapet i Sverige. I Norge har Stavdal to kundesentre på Jessheim og Furuset, som til sammen omsatte for 50 millioner kroner i fjor.

– Vi er veldig fornøyde med å få Stavdal Jessheim inn i Ramirent-familien. Denne avdelingen har jeg egentlig vært imponert over lenge. De har opparbeidet seg en sterk posisjon i et område som er i voldsom vekst, og det er helt perfekt at vi nå er på samme lag. Dermed får vi blant annet en fot innenfor Oslo Lufthavn der Stavdal er sterkt representert, sier Helland.

Det nye Ramirent-senteret vil ha et dekningsområde fra Jessheim og Gardermoen oppover mot Espa og videre til Kongsvinger og inn mot Hønefoss og derfra helt ned til Oslo.

– Dette blir en spennende reise, og noe jeg virkelig gleder meg til, sier Knut Arne Engelstad i en pressemelding.

Han har vært daglig leder i Stavdal-avdelingen siden oppstart i februar 2015, og nå blir han Ramirents kundesenterleder.

– Tidligere var vi spesialister på lifter, men nå blir vi tilført mye nytt Ramirent-utstyr som vil gjøre oss til en totalleverandør i bygg-og anleggsmarkedet. Dessuten vil vi gjennom Ramirent-systemet være tilgjengelig over et mye større område enn tidligere, og ha et omfattende apparat i ryggen her i Norge, forteller Engelstad.