Stian Fjellheim er nyansatt i SmartDok og fagansvarlig innen HMS. Han jobber med utviklingen av nye tjenester og løsninger innen HMS. Foto: Lasse Sørnes, SmartDok.

SmartDok satser med ny HMS-leder

SmartDok intensiverer arbeidet med HMS, og har ansatt ny fagansvarlig innen HMS.

– Dersom jeg med min bakgrunn og erfaring innen HMS, sammen med mine kollegaer i SmartDok, kan være med på både å kunne forenkle arbeidsdagen og ikke minst gjøre den tryggere, så vil det være helt fantastisk, sier HMS-leder i SmartDok, Stian Fjellheim i en pressemelding.

SmartDok er et programvareselskap med hovedkontor i Alta, Norge. De har 30 ansatte fordelt på salg, support, utvikling og test, marked og økonomi, og er et datafangstsystem for bygg- og anleggsbransjen.

– I SmartDok er jeg fagansvarlig innen HMS og jobber med HMS internt i selskapet blant annet for å gjøre SmartDok til en enda tryggere og bedre plass å arbeide, men hovedoppgavene for øyeblikket er utviklingen av nye tjenester og løsninger innen HMS i vår SmartDok-app, som vil kunne hjelpe våre kunder med det viktige HMS-arbeidet, sier Fjellheim.

I tillegg til SmartDok-appen og nye tjenester og løsninger innen HMS, trekker Stian fram SmartDoks engasjement i Samarbeid for Sikkerhet i bygg og anlegg (SfS BA)