<p>Gaute Nordbotten er leder av arrangementskomiteen i Statens vegvesen.</p>Øyvind Mork, styreleder Rådgivende Ingeniørers Forening, åpnet konferansen.Deltakerne finner sine plasser idet konferansen åpner. Foto: Malin S. StrandbergKonsulentfirmaer, entreprenører, arkitekter og leverandører som har bruer som hovedarbeidsfelt er blant deltakerne på konferansen. Foto: Malin S. Strandberg.

God pågang på Brukonferansen 2019

Omtrent 300 påmeldte er ventet til brukonferansen som går av stabelen i Oslo mandag og tirsdag.

Med omtrent 300 påmeldte på årets Brukonferanse fyller konferansearrangør Statens vegvesen lokalene i Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo godt.

Gaute Nordbotten er leder av arrangementskomiteen i Statens vegvesen, og han forteller at det kraftige interessen rundt konferansen er noe de har merket de iste årene.

– Det har vært stabilt godt trykk de siste tre årene, og tallene gjenspeiler nok den høye aktiviteten ute i markedet, sier han.

Brukonferansen arrangeres av Statens vegvesen, og skal være en konferanse med varierte brurelaterte tema for bruingeniører i Statens vegvesen, konsulentfirmaer, entreprenører, arkitekter og leverandører som har bruer som hovedarbeidsfelt.

Les hele programmet her.

Nordbotten understreker at det heller ikke kun er veibruer som er interessant for konferansen, og at Bane NOR er blant bidragsyterne til det faglige innholdet.

– Både Bane NOR og Nye Veier skal holde innlegg, og vi vil også prøve å fortelle litt om regionreformen, røper Nordbotten.

– Dette blir bra, avslutter han ivrig.