Tømrere og forskalingssnekkere Hallingdal

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeBuskerud
StedGol
Søknadsfrist17.11.2019

Veidekke styrker sin satsning i Hallingdal og søker deg som trigges av dyktige kollegaer og spennende prosjekter. Vi ser etter deg som er teamorientert, liker effektive dager på jobben og utfordrende prosjekter.

Veidekke Hallingdal består av 35 medarbeidere og arbeider innenfor bolig, nærings- og anleggsprosjekter i Hallingdal og omegn.

Arbeidsoppgaver

Tradisjonelle håndverkeroppgaver som tømrer og/eller forskalingssnekker i bolig, nærings- og anleggsprosjekter.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har fagbrev, har praktisk bakgrunn og erfaring.

Vi ønsker at du:

  • har norsk fagbrev og snakker godt norsk
  • trives i en hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver
  • har fokus på kvalitet, men også effektivitet
  • er fleksibel og serviceinnstilt
  • er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
  • har godt humør, stå-på-vilje og liker å jobbe i team
  • har fokus på HMS

Personlige egenskaper

Det er viktig at du er initiativrik, handlekraftig og at du er en lagspiller. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idéer, godt teamarbeid og involvering er sentralt hos oss.

Vi tilbyr

Hos oss får du jobbe med spennende prosjekter sammen med dyktige kollegaer i et sterkt fagmiljø i Hallingdal. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står høyt på agendaen.

Om du blir med på laget vårt, blir du en del av en enhet som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi kan tilby et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum, samt gode muligheter for egen faglig og personlig utvikling. Våre fagarbeidere er nøkkelpersoner for vår suksess innenfor egenproduksjon. Veidekke har konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og tilbyr medeierskap i bedriften i form av rabatterte aksjekjøp årlig.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje, der det er en god blanding av unge og erfarne folk.

Søknadsfrist 17. november 2019

Spørsmål om stillingen

Geir Ole Nilstad

Avdelingsleder

Telefon 32 07 49 44

Søk stilling

Vis flere stillinger: