Prosjektingeniør - Veidekke Bane

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 500 ansatte og omsetter for 17,5 mrd. (2018).

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, bl.a innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 130 medarbeidere og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har sertifiserte medarbeidere innenfor alle jernbanetekniske fag og har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist24.11.2019

Veidekke Bane har en nyopprettet og spennende posisjon for oppfølging av våre kontrakter. Vi har prosjekter over hele landet i tilknytning til skinnegående infrastruktur og trenger nå en prosjektingeniør som kan være med på å utvikle Veidekke Bane videre.

Arbeidsoppgaver

For den rette personen vil denne stillingen tilby en unik mulighet til å utvikle seg til å bli en nøkkelperson i vårt forretningsområde. Vi søker etter deg som er fleksibel og har muligheten til å reise mye, både i korte og lengre perioder.

Vi tror på at gode prestasjoner på lang sikt kommer fra kombinasjonen av en stor dose felttrening og med en riktig dose av strategisk arbeid for hele forretningsområdet.

Her vil du bli utfordret med et stort ansvar tidlig og målet for den rette personen vil på sikt være å bli en av våre nøkkelpersoner i Veidekke Anlegg.

Du vil jobbe nesten utelukkende med vår daglige drift gjennom forbedringsprosjekter, kalkulasjon, oppstart av nye kontrakter og i gjennomføring av eksisterende kontrakter.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Du må være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har relevant universitets eller høyskoleutdanning innenfor bygg- og anlegg. Økonomi- og kontraktsforståelse, og eventuelt erfaring fra drift eller komplekse kontrakter er en stor fordel. I alle våre prosjekter er det krav om at du forstår og gjør deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har stort engasjement og som evner å se, og alltid søker, den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Det er viktig at du har en svært god arbeidsmoral.

I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye prosjektingeniør blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har det gøy på jobben. Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen og Norsk Jernbaneskole.

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Om du er så dyktig som vi håper du er, kan det være muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Distriktsleder Magnus Sutherland Kristensen, telefon +47 922 29 081.

Søk stilling

Vis flere stillinger: