Torry Eilertsen ny distriktssjef i Block Watne

Torry Eilertsen (43) overtar lederansvaret for Block Watne sitt distriktskontor i Trøndelag med lokalisering i Trondheim.

Eilertsen kommer fra stillingen som prosjektsjef i OBOS Nye Hjem hvor han har vært ansatt fra 2014. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, konstruksjonslinjen på Bygg & Miljøteknikk, samt en master of management fra BI. Han har i tillegg gjennomført OBOS sitt interne lederutviklingsprogram Extend. Eilertsen har fra før erfaring fra ulike roller i JM og som teknisk sjef i Nordbohus.

- Torry Eilertsen har lang erfaring med trehusbebyggelse fra tidligere arbeidsgivere og har også opparbeidet seg kompetanse på blokkbebyggelse via OBOS Nye Hjem siden 2014. I OBOS nye hjem har han hatt ansvar for tomteakkvisisjon og prosjekt-/-eiendomsutvikling i Trondheimsregionen. Det er gledelig å kunne rekruttere flinke medarbeidere internt i konsernet samt at det viser at det er mulig å jobbe på tvers av selskapene i konsernet når den enkelte måtte ønske dette. Torry tiltrer stillingen etter nærmere avtale. Det er gledelig å få med seg en så erfaren og kompetent kar som Torry med på laget sier direktør for operativ enhet Per Nesbakken.

Nesbakken benytter også anledningen til å takke distriktssjef Erik Grannes for den gode jobben han har gjort og ønsker ham lykke til videre i ny rolle utenfor konsernet.