Woodland og Byggelaget slår seg sammen

– Bakgrunnen for sammenslåing er for å tilpasse oss markeder, der vi ser ett større potensiale med å utvikle nye forretninger sammen, heter det i en felles pressemelding.

I meldingen skriver Woodland at de ønsket å bli del av en større organisasjon da de har økende ordretilgang og en stor portefølje av eiendommer som er under utvikling.

– Vi er derfor glade for å bli en del av Byggelaget og at vi sammen kan forvalte porteføljen på en bedre måte, melder selskapet.

Samtidig skriver Byggelaget at de i en tid har sett på potensialer for å styrke sitt bolig- og hyttefirma NH-Byggelaget AS.

– Vi ser nå frem til å videreutvikle dette sammen med Woodland AS, og er glade for å tilegne oss deres kompetanse . Sammenslåingen vil gi oss en ekstra styrke i markedet, samt en portefølje som passer bra inn i vår forretningsmodell for blant annet bolig og hyttemarkedet, skriver selskapet.

Ved denne sammenslåingen ønsker de å få et større og mer dynamisk marked.

– Kvalitet og nyskapning i en bransje som stadig er i utvikling med tanke på miljø, arkitektoniske og byggetekniske løsninger er noe vi sammen skal være fremoverlente på, skriver selskapene.

Gründer bak Woodland , Henrik Stokkeland blir medeier i Norgeshus-Byggelaget AS -Byggelaget sitt firma rettet mot bolig og hyttemarkedet, sammen med Per Inge Ree og Byggelagets gründer Eskil Sola.

Woodland AS sine kunder og forretningsforbindelser skal fortsatt ha samme relasjoner og kontaktperson. Woodland AS sine ansatte blir en del av Byggelaget AS.