<p>Mikkel Gedde i Grove Knutsen viser fram firmaets nye produkter under Bygg Reis Deg.</p>Bygg Reis DegBygg Reis DegBygg Reis Deg

Grove Knutsen retter fokus på arbeid i høyden

Grove Knudsen viser fram alt fra nye tanger til profftrapper og sikkerhetsutstyr i høyden under årets Bygg Reis Deg. - Vi skal arrangere konkurranser, hvor deltagere blant annet skal kutte kabler på tid, sier markedssjefen.

- Det er alltid spennende å være med på Bygg Reis Deg. Målet vårt er å vise fram nyhetene våre og møte markedet og kundene våre. Vi ønsker mer innsikt i deres arbeidshverdag og behov for utstyr og verktøy, sier markedssjef Mikkel Gedde i Grove Knutsen, som er leverandører av bygg- og industrivareprodukter.

Han påpeker at de også ønsker å snakke med kunder om viktige temaer, som sikkerhet i høyden.

- I år viser vi blant annet fram nye og bredere profftrapper, både med og uten rekkverk. De har polstrete trinn, slik at de er mer behagelige å bruke. Vi viser også fram nye og lette hjelmer fra Rock, og i tillegg har vi en rekke nye fallsikringsprodukter, sier Gedde.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tanger fra Knipex er de nyeste produktene fra Grove Knutsen.

Markedssjefen sier de i år har en tredelt stand på Bygg Reis Deg.

- De nyeste produktene våre er fra Knipex, som er verdens største tangprodusent. Vi har akkurat fått agentur på det nå, sier han.

Han forteller at de vil bruke de nye tangene til å skape engasjement på standen.

- Vi skal arrangere noen konkurranser, hvor deltagere blant annet skal kutte en kabel på tid. Da skal de selvfølgelig bruke Knipex-verkøy. Vi vil også oppfoirdre brukere til å bli profftestere av produktene våre. Da vil de få produkter gratis mot en anmeldelse, sier han og viser fram resten av standen for Byggeindustrien.

- Her har vi også en verktøyvogn, som heter toolsafe fra Jonex. Ellers har vi en smart palløfter, som brukes manuell uten pumpe. Den har lav egenvekt og tar lite plass, og kan derfor enkelt fraktes i biler og heiser, forteller han.