Senior akustikkrådgiver - Oslo eller Trondheim

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeTrøndelag, Oslo
Søknadsfrist15.11.2019

Vil du utvikle din kompetanse på akustikk i et av Norges sterkeste fagmiljø? Våre akustikere jobber med spennende prestisjeprosjekter som Regjeringskvartalet, Nationaltheatret, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Nå søker vi å styrke vårt fagmiljø med en engasjert og fremoverlent rådgiver – Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

COWI er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter, som store sykehus, kulturbygg, flyplassutbygginger, skoler, kontor- og næringsbygg samt infrastrukturprosjekter. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer, samtidig som du får være med å videreutvikle faget og medarbeiderne våre.

BLI DEL AV ET DYKTIG OG SOSIALT FAGMILJØ

Våre akustikkseksjoner i Oslo og Trondheim utgjør samlet et veletablert og samhandlende miljø med internasjonal profil. Gjennom vårt skandinaviske fagmiljø, drar vi også nytte av hverandres faglige nettverk og spisskompetanser på tvers av COWIs akustikkseksjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Vi søker primært etter folk til våre seksjoner i Trondheim og Oslo. Dersom du har den ønskede kompetansen, og heller ønsker å arbeide ved et av våre 20 andre kontorer i Norge, er dette imidlertid også svært interessant for oss.

Som rådgiver hos oss blir dine primære arbeidsområder innenfor rom- og bygningsakustikk, støy og vibrasjoner. Prosjekter og arbeidsoppgaver tilpasses din kompetanse. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider sammen med din leder.

DU ER NYSGJERRIG, INITIATIVRIK OG HAR EN GENUIN INTERESSE FOR LYD OG AKUSTIKK

Vi søker deg som trives i tverrfaglige team, og som evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert. Du er kvalitetsbevisst, og motiveres av å utvikle din kompetanse sammen med dine kolleger.

I tillegg har du følgende kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra universitet med faglig bakgrunn i akustikk.
  • Minimum 8 år med arbeidserfaring som rådgiver i akustikk.
  • Markedsfokus og forretningsforståelse
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Erfaring med/interesse for vibrasjoner i bygg vil være en fordel.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss. Vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser Ledelse og lederutvikling er ett av COWIs fire karrierespor. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve at deres ledere stimulerer engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon er du velkommen til å kontakte:

Arne Scheck
Midlertidig seksjonsleder akustikk, Oslo
Epost: arsk@cowi.com
Tlf.: 452 20 560

Svein Folkvord
Seksjonsleder akustikk, Trondheim
Epost: svfo@cowi.com
Tlf.: 469 46 236

Vi vurderer søknader fortløpende, og vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: