Gruppeleder Bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist04.11.2019

Sweco søker inspirerende leder.

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Bygg-gruppen møter du et relativt ungt, stimulerende miljø med faglig sterke kolleger. Vi skaper infrastrukturløsninger som er viktig for samfunnet, og vi er levende opptatt av nytenkning og utvikling og å levere gode resultater. Vi er i vekst, og trenger deg til å lede og utvikle oss til nye høyder. Du blir en drivkraft for å sikre oss nye, dyktige kolleger og å holde tett markedskontakt som skaffer oss flere spennende oppdrag.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder for gruppen samarbeider du tett med de andre gruppene i byggavdelingen som til sammen teller 90 ansatte. I gruppen din er du en stødig støttespiller og faglig veileder som delegerer og legger til rette for trivsel og karriere- og selvutvikling. Du tar initiativ, både til å håndtere interne oppgaver og når du øyner muligheter for å gjøre gode forretninger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du får personalansvar for 15 ingeniører og arkitekter i gruppen din.
  • Du får ansvar for gruppens resultater og fremdrift, innovasjon og utvikling.
  • Du jobber målrettet for at Bygg, konstruksjonsteknikk Oslo er ledende i byggdivisjonen.
  • Du motiverer medarbeiderne dine, sikrer et godt arbeidsmiljø og sørger for samhandling og dynamikk mellom gruppene i avdelingen.
  • Du etablerer et komplett leveranseapparat for gruppen.
  • Du har aktiv kundekontakt og har ansvar for rekruttering.

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskrav.
  • Du må gjerne ha ledererfaring, men det er ikke et krav.
  • Du har erfaring med prosjekt- og/eller prosjekteringsledelse fra rådgiver -eller entreprenør.
  • Vi ser gjerne at du har gode kontakter i markedet.

Kontaktpersoner:

Amund Geicke

Avdelingsleder Bygg

+47 948 88 503

amund.geicke@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: