Nyutdannet bruingeniør


ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist15.11.2019


Ung, dedikert og modig bruingeniør? LES HER!

ÅF vil ha flere unge, dedikerte og modige medarbeidere med på laget.

Som nyutdannet ved Brugruppen i Oslo vil du være en del av et nettverk bestående av 30 kompetente medarbeidere lokalisert ved firmaets kontorer i Trondheim og Oslo. Prosjektene vi jobber med er alt fra store samferdselsprosjekter som Follobanen, Loftesnes bru, Frogner bru og Randselva bru.

Personen vi søker har interesse for bruer, samt for analyse og dimensjonering av konstruksjoner som setter særpreg på samfunnet. Personen må kunne arbeide strukturert og presentere et pent og ryddig sluttprodukt. Hos oss har du muligheten til å ta roller som disiplin- og prosjektleder. Det er krav at du behersker et norsk språk både muntlig og skriftlig. Selvstendighet, initiativ, åpenhet og selvinnsikt er personlige egenskaper som vektlegges. Den kvalifiserte søkeren er ikke bare faglig kompetent, men også en viktig bidragsyter til vårt gode arbeidsmiljø og til utviklingen av våre unge og fremadstormende bruingeniører.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør/ingeniør
  • Gode karakterer og god teoretisk kunnskap
  • Et ønske om å utvikle seg selv og de rundt seg
  • Utadvendt og omgjengelig

Vi forventer at du er

  • Dedikert og legger en stolthet i å levere et godt produkt til våre kunder
  • Modig og kan utfordre oss på arbeidsmetodikk og løsninger
  • Lagspiller med ønske om å skape et godt arbeidsklima hvor vi gjør hverandre gode

Vi tilbyr

Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift.
Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg

Alle søkere oppfordres til å legge ved karakterutskrift og annen relevant informasjon. Oppstart høst 2020.

Kontaktperson: Avdelingsleder Ola Fjerdingstad
ola.fjerdingstad@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: