Daglig leder


Basal er Norges største VA leverandør og de viktigste produktområder er rør og kummer i betong. Selskapet er store på produksjon av avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer. 

Basals hovedoppgave er å utarbeide felles produktløsninger og standarder, inngå felles innkjøpsavtaler og utarbeide felles profilerings- og markedsmateriell for kjeden. Vi holder foredrag og kurs for byggherrer, konsulenter, entreprenører, og foreleser for studenter på universiteter og høyskoler.
I Basal utvikles og utveksles gode løsninger. Basal er en kontinuerlig pådriver innen innovasjon og produktutvikling i tett samarbeid med eierbedriftene, byggherrer, konsulenter og entreprenører. 

Basal er organisert som en kjede og eies av 14 produsenter og leverandører av VA produkter i Norge. Bedriftene
har god geografisk spredning. Det å være landsomfattende samtidig som Basal har lokal forankring, gir trygghet. Den lokale tilknytningen gir god lokalkunnskap, samtidig som medlemskapet i Basal styrker bedriftene. Basal har fire ansatte, og har kontorer sentralt i Oslo sentrum. For mer informasjon se www.basal.no.

FirmaBasal
FylkeOslo
Søknadsfrist03.11.2019

Norges største VA-aktør søker ny Daglig leder

I en tid med stadig mer ekstremvær, regn og overvann blir gode produkter innen VA avgjørende for å håndtere fremtidens infrastruktur.

Basal har gjennom 15 år drevet med produktutvikling og fremstår i dag som Norges ledende aktør innen VA sektoren, med sine robuste betongprodukter og innovative løsninger.

Videreutvikling av Basal sine markedstrategier er sentralt i stillingen. Stillingen er kommersiell, med ansvar for å skape god business for eierne, som innbyrdes er konkurrenter. Samtidig tar Basal et samfunnsansvar gjennom kompetanseutvikling og bærekraftige løsninger.
Basal består av 14 eiere i Norge og omsetter for 1.2 MD. Nåværende daglig leder går av med pensjon etter 18 år i stillingen. Basal har et stort vekstpotensial innen nye produktområder som skal realiseres i løpet av de neste 3 – 5 årene.

Vi ser etter deg som vil ta lederansvaret for Basal inn i et ekspansivt fremtidig marked og som i kraft av din personlighet bidrar til å skape entusiasme blant eierne og de ansatte.

Kvalifikasjoner vi ser etter:

  • Du er en samlende leder og kan vise til resultater
  • Du er markedsorientert og kommersiell
  • Du har relevant bransjeerfaring og industriell innsikt
  • Du er strategisk, har påvirkningsevne og gjennomslagskraft
  • Du er en relasjonskaper som sprer entusiasme og har "glimt i øyet"
  • Du er en uredd fanebærer som tar samfunnsansvar
  • Du har relevant høyskoleutdanning

Som daglig leder skal du lede kontoret i Oslo med 4 ansatte. Kontoret har høy teknisk kompetanse. Markedskommunikasjon og grafisk produksjon håndteres fra kontoret. Basal kommuniserer digitalt. Du skal videreutvikle leverandørsamarbeidet og representerer Basal i ulike nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Reising må derfor påregnes. Som daglig leder har du tett kontakt med eierbedriftene som er geografisk spredt i landet. Sammen med Basalkontoret bidrar du til faglig utvikling og fasilitering av ideer og prosjekter. Siden eierne er innbyrdes konkurrenter, blir din evne til å være konkret, tydelig og klar viktig.Takhøyde og humor, i kombinasjon med profesjonalitet og leveranse, beskriver miljøet ved Basalkontoret i Oslo på en god måte.

Rekrutteringen gjennomføres i samarbeid med rekrutteringsselskapet Torp Consulting Øst AS. Har du spørsmål rundt stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Annette Thorsø Mohr tlf. +47 911 95 822. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.Søknadsfristen er satt til 3.11.2019.

Søk her

Vis flere stillinger: