Innovativ prosjektleder innen IT

Usbl har 300 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som følger våre verdier Åpne, Modig, Ansvarlige hver dag. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Har du lyst til å være med på laget vårt gleder vi oss til å høre fra deg!

FirmaDfind for Usbl
FylkeOslo
Søknadsfrist14.10.2019

Usbl er allerede godt i gang med mål og strategier, men trenger en veiviser med gode egenskaper og erfaring rundt innovasjon av nye tjenester og digitale flater. Dette er et viktig område fremover for Usbl og de ser derfor etter en super prosjektleder til å ta eierskap, engasjere de rundt seg, klare å se prosjektets kompleksitet, samtidig som du er god til å bygge relasjoner.

Som prosjektleder innen IT vil du jobbe på tvers av konsernet og avdekke behovene hos både medlemmer, leverandører og interne ansatte. For å sy sammen de beste løsningene er informasjonsflyt mellom deltakerne viktig, og du vil jobbe tett med våre leverandører i utvikling av nye smarte løsninger blant annet med moderne IoT teknologi. Videre vil du i denne rollen bidra til forretningsutvikling gjennom digitaliseringsprosjekter, effektivisering og optimalisering av verktøy- og tjenesteporteføljen. Ditt bidrag vil være viktig i det å skape kultur for innovasjon og du vil få en rolle som i stor grad vil formes av din kompetanse, ditt engasjement og ikke minst driv for å få ting gjort.

Hos Usbl vil du ha en hverdag som består av prosjekter som spenner fra systemimplementering til realisering av kule konsepter på digitale flater. Du vil få ansvar for å planlegge og lede prosjekter med prosjektplanlegging, løsningsdesign og økonomi. Du vil fasilitere og støtte prosessen med definering av user stories i tverrfaglige team. Du vil sparre rundt nye idéer, diskutere arkitektur og sitte med i en rekke styringsgrupper, og ikke minst rapporterer du til IT-sjef James Ocampo.

Om deg

Liker du å jobbe med IT og teknologi, har erfaring med prosjektledelse eller produkteierrolle? Kan du drive prosessene fra idé til implementering og utfordre våre leverandører på det tekniske så vi ender opp med strømlinjede løsninger, akkurat som våre brukere fortjener? Vi håper du har erfaring med testing av dine løsninger og ikke er bange for å lære noe nytt på veien. Som person har du gode kommunikasjonsegenskaper - klarer å lytte og avdekke behov fra både advokater, regnskapsfører, prosjekt- og byggeledere og en tilfeldig forbipasserende på Arbeidersamfunnets plass. Du er trygg på deg selv og tør å utfordre etablerte sannheter. Du er strukturert og planleggende i arbeidsformen din, og følger opp problemer helt til de er løst. Du har også egenskapen til å tenke utenfor boksen og være kreativ i løsningsdesign.

Spørsmål om stillingen

Pål Andre Lyngheim

Advisor

Telefon 926 32 230

Jacob Bruun

Senior Advisor

Telefon 921 33 989

Søk stilling

Vis flere stillinger: