Anleggsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist31.10.2019

Veidekke Haugesund søker en erfaren og engasjert anleggsleder, med særlig interesse for kai og sjøarbeider. Avdelingen har en sterk markedsposisjon med årlig omsetning på 40-80 millioner for kaiarbeider aleine. Nå styrker vi satsingen med enda flere medarbeidere.

Kaiavdelingen er en del av Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Haugesund med total årlig omsetning på vel 400 millioner kroner. Haugesund sykehus er for tiden det største prosjektet under bygging. Distriktet har over 70 ansatte, en solid markedsposisjon og skal konkurrere om en rekke langsiktige, store og spennende prosjekt i årene framover.

Arbeidsoppgaver

  • Lede kaiprosjekter slik at våre mål for økonomi, HMS, framdrift og kvalitet nås.
  • Delta i kontrahering av underentrepriser og leveranser.
  • Tilbudsarbeid, kalkulasjon og økonomirapportering.

Kvalifikasjoner

  • Teknisk fagskole, relevant bachelor- eller mastergrad.
  • Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
  • Erfaring fra anleggsprosjekter.

Personlige egenskaper

  • Engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som liker å jobbe i team.
  • Systematisk og ryddig i jobben.

Vi tilbyr

Et godt fagmiljø med gode kollegaer i en spennende og dynamisk organisasjon. Veidekke har generelt gode velferdsordninger, velordnede lønns- og arbeidsforhold, og god pensjons- og forsikringsordning. Det er mulighet for deltakelse i kunstforening og tilgang til firmahytter.

Gjennom Veidekkeskolen og annen kursing gis det utviklingsmuligheter for den som vil. Veidekke setter også medeierskap gjennom aksjer i bedriften høyt.

Kontaktperson

Bjørn Andre Stangeland

Prosjektleder

Telefon 466 35 634

Søk stilling

Vis flere stillinger: