Seksjonsleder Bergteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist22.10.2019

Har du ingeniørgeologisk eller annen geofaglig erfaring og gode lederegenskaper, eller har du en lederspire i magen?
Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Vi er rigget for store satsninger og en rivende utvikling. Er du klar for å ta rollen som leder i seksjonen Bergteknikk i Oslo, og sammen med oss bidra til at seksjonen når nye høyder?

FÅ EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE ARBEIDSHVERDAG I MULTICONSULT

I dag jobber våre rådgivere med prosjekter som Ny Vannforsyning Oslo, Fornebubanen, InterCity-utbyggingen, E6 Ranheim-Værnes og en rekke andre større og mindre prosjekter. Vår prosjektportefølje gir oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende. Som leder for seksjonen Bergteknikk i Oslo vil du bidra til at vi vinner mange flere av disse prosjektene i fremtiden og du vil eie etterspurte nøkkelressurser med vinner-CVer.

Vårt ingeniørgeologiske fagmiljø er ett av landets største, vi er i vekst og står foran spennende utvikling innen blant annet kartleggingsmetoder, beregningsverktøy, databehandling og –analyser, modellering, risikovurdering, skredvurderinger mv. Vårt brennende engasjement for faget gir oss en viktig stemme i bransjen og gode utviklingsmuligheter for enkeltmedarbeideren!
Som leder for seksjonen Bergteknikk i Oslo vil du få lederansvar for 18 kompetente og engasjerte rådgivere som gleder seg til å ønske deg velkommen!

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

  • Utvikling av seksjonen (strategisk utvikling, produkter, tjenester, metoder)
  • Personalansvar for seksjonens medarbeidere (oppfølging og utvikling)
  • Drift av seksjonen (herunder salg, tilbud- og oppdragsarbeid, bemanningsplanlegging)
  • Deltagelse i ledergruppen på avdeling Geo og i samhandling på tvers innen faget i Multiconsult

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med noen års erfaring fra rådgiver, byggherre eller entreprenørbransje. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglige kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for Multiconsult. For å lykkes i stillingen bør du trives i grupper, være komfortabel med ambisiøse mål og være opptatt av samarbeidet som må til for å nå målene. Videre er det en fordel at du:

  • Er proaktiv og engasjert
  • Har lyst til å være en driver av faglig utvikling
  • Er en aktiv bidragsyter i grupper og team
  • Er utadvendt og positiv

Vi tilbyr

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har egen mål og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte gruppetilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Seksjon Bergteknikk i Oslo tilhører avdeling Geo som pr. i dag har ca. 115 medarbeidere. Avdelingen består, foruten seksjon Bergteknikk (18 ansatte), av 6 andre seksjoner. Vårt miljø utgjør til sammen landets største geofaglige rådgivingsmiljø og er preget av høy faglig kompetanse og godt arbeidsmiljø. Som leder av seksjon Bergteknikk blir du en del av ledergruppen på avdeling Geo. I ledergruppen har vi fokus på teamarbeid og felles mål. Vi jobber også med lederutvikling og er opptatt av å bistå hverandre.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Avdelingsleder Odd Arne Fauskerud, tlf: 92 01 58 23.

Søk stilling

Vis flere stillinger: