Gruppeleder kommunalteknikk



ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist01.11.2019


Vil du være med å utvikle ÅF Advansia!

For å ivareta våre kunder og sørge for at vi er godt rigget for nye prosjekter og kunder trenger, vi en gruppeleder som kan ta ansvar for både våre nåværende og nye kunder innenfor kommunal sektor, med fokus på prosjekter innen kommunalteknikk.

Om jobben

Som gruppeleder for kommunalteknikk vil du få ansvar for en gruppe medarbeidere og tilhørende prosjekter. Du vil samarbeide tett med seksjonsleder for dette området samt støttefunksjoner, med fokus på å nå felles mål for ÅF Advansia. Du vil få en todelt rolle som innebærer ansvar for salg og forretningsutvikling, samt ansvar for rekruttering, ressursstyring og personalledelse i gruppen. I tillegg vil du være operativ i egne prosjekter.

Gruppelederen vil ha hovedansvar for å vedlikeholde eksisterende rammeavtaler, samt bygge oss opp mot de omkringliggende kommunene rundt Oslo. Rollen som gruppeleder utgjør 20-30% av stillingen. Den resterende tiden vil du være ute i prosjekt.

Hvem er du?

Du er faglig sterk og drivende og ønsker å bidra til videre utvikling av seksjonen og ÅF Advansia. Du er god på samspill og bygger tillit. Du kommuniserer tydelig, både muntlig og skriftlig, arbeider raskt og systematisk og leter alltid etter løsninger. I tilllegg ser vi for oss at du har følgende kompetanse:

  • Kunnskap innenfor kommunalteknikk.
  • Et allerede etablert nettverk inn mot kommuner/fylkeskommuner vil være en fordel.
  • Erfaring med ledelse av prosjekter innen kommunal sektor samt gode kunnskaper om prosjekt- og byggeledelse.
  • Sterk på forretningsutvikling gjennom tett kundekontakt og god relasjonsbygging.
  • God til å lede og utvikle motiverte medarbeidere og team med driv.
  • MSc/BSc eller annen relevant utdannelse.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i den videre utvikling av ÅF Advansia og våre mål om å forme og realisere et bærekraftig samfunn. Du får gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere, og du bør kjenne deg igjen i dette.

Dersom du har spørsmål om stillingen, kontakt:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com

Håkan Forsberg

Seksjonssjef

47452748

hakan.forsberg@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: