Senior prosjektingeniør og prosjektingeniør

ÅF Pöyry er med sine ca. 850 ansatte i Norge, en del av det børsnoterte ÅF Pöyry konsernet, et av Skandinavias ledende prosjekt- og konsulentselskap. Vi er etablerte i 30 land i og utenfor for Skandinavia, og har over 16.000 ansatte fordelt på mere end 100 kontorer.
Food & Pharma i ÅF er etablert i Norge, Danmark, Sverige og Estland med mere enn 500 ansatte spesialister innenfor prosess, automasjon og QA samt relaterte tjenester.
Vår kompetanse er baserte på mere enn 100 års erfaring, og vi tilbyr kvalifisert servise og løsninger til industrielle prosesser, infrastrukturprosjekter samt utvikling av produkter og IT-systemer. Ansettelse hos ÅF betyder gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

ÅF – Making Future. Les mere på www.afconsult.com

FirmaÅF Pöyry
FylkeOslo
Søknadsfrist01.11.2019

I samarbeid med engasjerte kollegaer løser vi konsulentoppgaver og deltar i prosjekter hos kunder innen meieri- og flytende næringsmiddelindustrien i Norge. Som vår medarbeider vil du oppleve at du møtes med tillit, og at du får varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene omfatter analyse, design, prosjektering, rådgivning, kvalitet og idriftsettelse av prosessanlegg innen næringsmiddel, ofte som turn key leveranser og dere må trives på" site". Du trives i produksjonsmiljøet og bretter opp ermene når det er nødvendig.

Til daglig jobbes det i enhet, noe som gir fleksibilitet og mulighet for å prege virksomheten og dens utvikling. Samtidig kan man trekke på de ressursene ÅF Pöyry har som en del av en stor organisasjon med over 16.000 ansatte.

ÅF Pöyry er totalleverandør med særlige kompetanser innenfor prosjektledelse, prosessdesign, automasjon og kvalitetsrelaterte tjenester (QA/validering, m.m.). I Norge har vi kontorer i Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde og Lillestrøm. ÅF Pöyry er en systemuavhengig leverandør av komplekse systemløsninger.

Ønsket kompetanse

  • Som senior prosjektingeniør har du bred prosessforståelse og min. 5-10 års erfaring fra meierier eller fra leverandørindustrien til flytende næringsmiddelproduksjon.
  • Som prosjektingeniør er prosessforståelse avgjørende.
  • Erfaring med analyse, design, prosjektering, rådgivning, kvalitetskontroll samt idriftsettelse av produksjonssystemer innen næringsmiddelindustrien.
  • Utdannelse BSc/MSc maskin eller kjemi, alternativt annen relevant teknisk utdannelse
  • Gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Som ansatt i ÅF forventer vi struktur og grundighet i arbeidet, kombinert med energi og stå på holdning. At du er utadvendt, har en selgende væremåte - du setter kunden i fokus. Arbeidet krever en stor grad av selvstendighet, men samtidig gode evner til at inngå i team med dine kollegaer på tvers av ÅF`s organisasjonen i Norge, Danmark og Sverige.

Vi tilbyr deg:

  • En spennende jobb hvor man er sentral i utviklingen og oppbygning av vår prosessavdeling, i tett samarbeide med kollegaer i Norge og Skandinavia.
  • Videreutvikling av kompetanser gjennom samarbeid på tvers.
  • Mulighet for å jobbe helhetlig innenfor prosessautomationsløsninger.
  • Mulighet for på sikt å arbeide med andre bransjer (energi, farma, olie&gas, infrastruktur).
  • En flat organisasjonsstruktur, preget av grundighet og kort vei fra tanke til handling.
  • Et godt arbeidsmiljø med tett kollegialt samarbeide, og en uformell omgangstone.
  • Frihet under ansvar, en dialogbasert ledelsesstil som kjennetegnes ved tillit, grundighet, kunnskapsdeling kombinert med et forretningsorientert fokus.
  • Konkurransedyktig lønn og forsikringsordninger.

ÅF – Making Future. Les mere på www.afconsult.com

Kontaktopplysninger: Spørsmål kan rettes til: Hans R. Vedde (+ 47 9909 0194).

Søk stilling

Vis flere stillinger: