Fra Nedre Bleiker Gård i Asker, hvor Skanska opplever stor interesse rundt objektene. Ill. Eve Images

Stor interesse for Nedre Bleiker Gård i Asker

Da Skanska Eiendomsutvikling hadde salgsstart på første salgstrinn på Nedre Bleiker Gård i Asker, kom det inn 60 bud på de 43 leilighetene.

- Det er veldig gledelig å se at vi har truffet så godt med prosjektet vårt, og det viser at det er stor interesse for å bo på Nedre Bleiker Gård i Asker, sier en godt fornøyd regionsdirektør for Østlandet i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

Det gjenstår nå fem leiligheter i det første salgstrinnet. Neste salgstrinn kommer ut sener i høst, hvor det legges det ut 25 leiligheter i låven.

- Vi er spent på hvordan markedet vil ta imot disse leilighetene, men har stor tro på at også disse vil selge godt, sier Gåsvik.

Leilighetene på Nedre Bleiker Gård skal ha en høy miljøstandard. Prosjektet sertifiseres etter miljøsertifiseringen BREEAM-NOR og skal nå nivå Good på sertifiseringsskalaen.

- Det er snart to år siden vi tok beslutningen om at alle fremtidige boligprosjekter i Skanska Eiendomsutvikling skal BREEAM-sertifiseres. Vi har flere miljøvennlige prosjekter i salg, og Nedre Bleiker Gård har naturligvis også stort fokus på miljø og klima. Det er flott å se at boligkjøperne våre også ser verdien av en miljøsertifisering som BREEAM, sier Gåsvik.