Prosjektleder og Prosjekteringsleder

Hersleth Entreprenør AS er et tradisjonelt entreprenørselskap med hovedmarkedsområde i søndre del av Akershus og i Østfold. Selskapet leverer sine tjenester til nybygg, ombygging og rehabilitering i privat og offentlig sektor. Selskapet utfører bygg- og anleggsprosjekter som totalentreprenør, generalentreprenør eller hovedentreprenør og gjennomfører alle faser i byggeprosessen. Hersleth Entreprenør satser på prefabrikasjon av bygg i egne lokaler på Årvoll i Rygge. Dette satsningsområdet bidrar til å sikre kvalitet gjennom tilrettelagt industriell produksjon. Gjennom 27 år i bransjen kan de vise til gode referanser og solide resultater. For mer informasjon se www.hersleth.no

FirmaHersleth Entreprenør
FylkeØstfold, Akershus
StedHølen / Søndre Akershus og Østfold
Søknadsfrist17.10.2019

Ledige stillinger som PROSJEKTLEDER og PROSJEKTERINGSLEDER.

Til å lede kulturbærende og andre prosjekter skal det ansettes en erfaren Prosjektleder. Det skal også ansettes en Prosjekteringsleder som sammen med prosjektlederen tar ansvaret for prosjekteringen i de ulike prosjektene, enten det gjelder prosjekt i egen regi, totalentreprise eller samspillsentrepriser frem til byggestart. Har du komptanse til å fylle en av disse stillingen tar du kontakt med oss.

Hersleth Entreprenør er en ettertraktet entreprenørbedrift som gjennom langsiktige strategier for virksomheten, er rigget for en forutsigbar og sikker fremtid. De siste årene har selskapet blitt håndplukket til ulike prestisjejobber, som restaurering av historiske byggverk. I tillegg bygger de monumentale bygg, som kirke-, kulturbygg, tinghus, hotell og andre kulturbærende prosjekter. Boliger inngår også i porteføljen, hvor man er involvert i relativ stor bank med fremtidige egenregiprosjekter som sikrer arbeid i mange år fremover.

Ansvarsområder:

  • Total prosjektledelse for prosjektene dvs. fremdrift, kvalitet, kontrakt og økonomi
  • Planlegge og gjennomføre prosjektene iht. alle rammebetingelser
  • Lederansvar for alle ansatte i prosjektet
  • Kvalitet, HMS og øvrig dokumentasjon

Kvalifikasjoner:

  • Byggfaglig kompetanse som ingeniør/siv. ingeniør, men erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
  • Erfaring fra tilsvarende stilling som prosjektleder eller prosjekteringsleder og kan vise til resultater
  • Ledererfaring og kan vise til resultater som leder

Personlige egenskaper:

  • Du er faglig interessert og kan identifisere deg med Hersleth Entreprenør sin profil
  • Du er beslutningssterk, foroverlent og skaper fremdrift og gjennomslag
  • Du er omgjengelig og oppnår god kontakt med andre mennesker
  • Du mestrer godt en hektisk hverdag og har fokus på fremdrift, leveransepresisjon og økonomi
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Stillingen som prosjektleder er selvstendig og på et overordnet nivå og rapporterer direkte til daglig leder i selskapet. Prosjekteringslederen bistår de ulike prosjektene med prosjekteringsledelse.

Hersleth Entreprenør tilbyr en faglig utfordrende hverdag og stillingene inngår i et kompetent og godt miljø både faglig og sosialt. Selskapet har hytte til disposisjon for ansatte. Konkurransedyktig lønn og øvrige betingelser. Det er gode muligheter for personlig utvikling i selskapet.

Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver i Torp Consulting Øst:

Annette Thorsø Mohr
Daglig Leder
atmohr@torpconsultingost.no
+4791195822

Søk stilling