Klart for fjerde Achilles Live

Achilles Live går av stabelen for fjerde gang 18. og 19. september på Gardermoen.

Halvard Homme. Foto: Trond Joelson

På årets konferanse er det kraftbransjen som møtes; nordiske kraftselskap og leverandørindustrien.

- En rekke spennende aktiviteter vil gjennomføres; en konferanse hvor kraftselskap, leverandører og andre sentrale aktører vil orientere om framtidsutsikter, kommende prosjekt og «hva som er rundt hjørnet», sier Halvard Homme i Achiles.

- I tillegg er det en spennende utstillingshall med mange interessante utstillere – fra helikopre til komposittmaster. Også aktører som Statnett har stand her. Nytt av året er at det i utstillingshallen også vil gjøres presentasjoner – BW Offshore kommer og forteller om samfunnsansvar i forsyningskjeden deres, og innkjøpsledere fra Agder Energi, BKK og Troms Kraft vil fortelle om egen virksomhet og hva som pågår. Det er videre en betydelig «møtebørs» hvor kraftselskapene er tilgjengelige for 1-1 møter med potensielle og eksisterende leverandører. Denne «speed networkingen» er svært populær, og mange kommer nettopp på grunn av dette – en svært god mulighet for å få målrettede møter med aktuelle innkjøpsorganisasjoner, legger han til.

Arrangmentet er populært, og over 600 deltagere har allerede registrert seg til de to dagene på Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen.

- Bygg og anleggsbransjen er både etterspurt og velkommen – dette er en svært viktig del av forsyningskjeden til kraftbransjen, og blir viktig også i tiden som kommer, avslutter Homme.