Smietangen. Illustrasjon: Spir Arkitekter

Betonmast bygger leiligheter på Smietangen i Langesund

Betonmast Telemark har signert kontrakt med Smietangen Utbygging AS om oppføring av 32 leiligheter i første byggetrinn på Smietangen i Langesund.

Kontrakten er en totalentreprise på 182,5 millioner kroner ekskl. mva.

Kontrakten omfatter prosjektering og bygging av 32 leiligheter fordelt på tre bygningskropper med parkeringsanlegg, samt tilrettelegging av infrastruktur for de neste byggetrinnene.

- Utbygger har jobbet med dette prosjektet over en tid, og tok kontakt med oss med bakgrunn i at de kjenner vår gjennomføringsevne fra tidligere prosjekter. Vi tar det som en tillitserklæring å bli henvendt til på denne måten, uttaler Per-Erik Skoglund, daglig leder i Betonmast Telemark.

Boligene har vært ettertraktet og salgsmål ble oppnådd tidlig. Prosjektet har variert bebyggelse og inneholder også et høyhus. Leilighetene får en flott beliggenhet nær sjøen, med kveldssol og bryggeområde.

- Det er veldig hyggelig at avtalen nå er signert og at vi kan gå i gang med å bygge boliger med denne flotte beliggenheten. Vi gleder oss til å gjennomføre dette prosjektet og bidra til å tilføre en ny bydel i Langesund, avslutter Skoglund.

Prosjektering er i gang og grunnarbeider under oppstart. Prosjektet er planlagt ferdigstilt sommeren 2021.